Na kadangi chasidu glavrabinas mire, tai gal greiciaus issiaiskins jie tarpusavy. Nors man visai patiko ideja isvis nugriauti ligonine ir atverti vaizda i pili
Ooo. Taip nugriaut galima viska. Ir kunigu seminarija pavizdziui. Kam seminarijai tiek pastatu? Nugriaut. Nuostabus vaizdas atsivertu i pili tiesiai is Rotuses aikstes. Kirst, tai is peties Kaip ideja
Ooo. Taip nugriaut galima viska. Ir kunigu seminarija pavizdziui. Kam seminarijai tiek pastatu? Nugriaut. Nuostabus vaizdas atsivertu i pili tiesiai is Rotuses aikstes. Kirst, tai is peties Kaip ideja
Beje puikiai zinai, kad pasto stotis tik XIX a sumazino ir sudarke rotuses aikste, o XV-XVI abernardinu vienuolyno siena buvo aikstes dalyje buvusiu namu siaurinemis ir pietinemis sienomis. tai kad veikti oi dar yra ka
Visus forumiecius sveikinu su sia nuostabia. svente.
Sveikatos, svarbiausia, na ir SEKMES
Linkiu ir toliau sekmingai siuoje neramioje gyvenimo "juroje"
Geru svenciu.
Pastoviai lankiausi šioj temoj su viltim, kad atsiras namo kuriame užaugau fotografija, štai ir išaušo ta diena, AČIŲ LABAI O gal dar turi
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
fui, jis atsake apie ta kuria norejau. Beje man idomu ar galima nustatyti tikslesniu metus.
Volieciai atcirutes leido dar iki atejimo i okupuotas vietas, tam daznai naudodami ir senus carinius negatyvus, nors siuo konkreciu atveju tai kadrai lygtai karo metu daryti, tikslesni atsakyma galima butu pasakyti paziurejus kitoje puseje pasto antspaudo data
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Peržiurėjau visą šią temą, nuo pat pradžios. Paliko tikrą įspūdį. Vilnius yra mano antriejoi namai, bet visada žinojau, kad Kaunas yra tikro europietiško miesto palikimas, ko nepasakysi apie Vilnių. Tos Kauno gatvės ir pastatai <smetonos laikų> parodo koks Kaunas buvo modernus. Kalbant apie Vilnių, tokių gatvių kaip Kaune nėra. Kauną prikėlus, jį būtų galima vadinti vienu gražiausiu, jaukiausiu miestu Rytų Europoje tai tikrai, jis vistiek yra išlaikęs tą tokio neapsakomo jausmo apie miestą dvasią, nors dabar situacija yra prasta. Kauno smetoninė achitektūra parodo, tiesiog liepia nepamiršti, kokia Lietuva būtų, kaip ji būtų susitvarkiusi, jei nebūtų Sovietų. dabar belieka laukti, kada jis atgims ir taps vėl Lietuvos pasididžiavimu.
Peržiurėjau visą šią temą, nuo pat pradžios. Paliko tikrą įspūdį. Vilnius yra mano antriejoi namai, bet visada žinojau, kad Kaunas yra tikro europietiško miesto palikimas, ko nepasakysi apie Vilnių. Tos Kauno gatvės ir pastatai <SMETONOS laikų>parodo koks Kaunas buvo modernus. Kalbant apie Vilnių, tokių gatvių kaip Kaune nėra. Kauną prikėlus, jį būtų galima vadinti vienu gražiausiu, jaukiausiu miestu Rytų Europoje tai tikrai, jis vistiek yra išlaikęs tą tokio neapsakomo jausmo apie miestą dvasią, nors dabar situacija yra prasta. Kauno smetoninė achitektūra parodo, tiesiog liepia nepamiršti, kokia Lietuva būtų, kaip ji būtų susitvarkiusi, jei nebūtų Sovietų. dabar belieka laukti, kada jis atgims ir taps vėl Lietuvos pasididžiavimu.
Tiesą sakant, iš tavo komentaro tesupratau, kad tau patinka Kaunas, bet tam pakanka trijų žodžių, o ne keliolikos eilučių...
Kaunas yra tikro europietiško miesto palikimas, ko nepasakysi apie Vilnių
Nepasakysi apie Vilnių... O tai ką pasakysi apie Vilnių? Kad tai bizantiškas miestas, nes yra keliolika cerkvių? Žydiškas miestas, nes jame yra veikianti sinagoga? Azijietiškas miestas, nes yra kinesa ir net mečetė? Gerbiamasai Depeche, pasidomėkite Vakarų Europos didmiesčiais, o ypač sostinėmis, nes Tamsta ypač pabrėžiate Kauno europietiškumą (aš to taip pat neneigiu) - niekur nerasite, kad 92proc. gyventojų būtų vietinės tautybės; bet tai tik vienas iš rodiklių, kurių nenorėčiau tęsti.
Kauną prikėlus, jį būtų galima vadinti vienu gražiausiu, jaukiausiu miestu Rytų Europoje tai tikrai, jis vistiek yra išlaikęs tą tokio neapsakomo jausmo apie miestą dvasią, nors dabar situacija yra prasta.
Tą patį galima pasakyti ir apie Alytų, Jonavą, Kaišiadoris, Raseinius, Kelmę ir bet kurį kitą Lietuvos miestą. Bet kuris miestas turi savo dvasią, grožį, jaukumą, tik skiriasi žmonių požiūriai. Pvz.: mano labai subjektyviu požiūriu Kėdainiai daug kartų jaukesni ir patogesni gyventi ir už Kauną, ir už Vilnių.
Kauno smetoninė achitektūra parodo, tiesiog liepia nepamiršti, kokia Lietuva būtų, kaip ji būtų susitvarkiusi, jei nebūtų Sovietų. ...dabar belieka laukti, kada jis atgims ir taps vėl Lietuvos pasididžiavimu.
Na kaip ir taip, bet kažkaip Vilniaus senamiestyje aš pastebiu mažiau sovietizmo nei Kaune; pvz.: raudonų plytų pastatas šalia Kauno pilies ir pan.. O Kaunas atgims ne anksčiau, kaip visa Lietuva. Beje, kai kurie miestai atgimsta anksčiau...
Wycka, Gerbiamasis iš kur šitiek tulžies? Žmogus parašė savo nuomone, o čia jam puse lapo atsakymas, WTF?, taip sakant...gi Kalėdinis laikotarpis, o čia pučiasi atsiprašant kažkoks...... Gal geriau išvis ištrink savo posta ir negadink Smetoninio Kauno temos savo pykčio komentarais
Comment