Radau inete. Lyg ne duvo tokios.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] „Smetoninis“ Kaunas
Collapse
X
-
Parašė fui Rodyti pranešimą2008 X 09 (ketvirtadieni) 17.00 Kauno miesto muziejuje, M.Valanciaus g. virtualiu senu fotografiju paroda - pasnekesys apie Kauna tarpukariu. Turintys laiko ir noro maloniai kvieciami.
Comment
-
Parašė fui Rodyti pranešimą2008 X 09 (ketvirtadieni) 17.00 Kauno miesto muziejuje, M.Valanciaus g. virtualiu senu fotografiju paroda - pasnekesys apie Kauna tarpukariu. Turintys laiko ir noro maloniai kvieciami.考纳斯, 立陶宛
Comment
-
Parašė DDR 80 Rodyti pranešimąTaigi kita ketvirtadieni.考纳斯, 立陶宛
Comment
-
http://www.archyvai.lt/archyvai/cont...&categoryId=30:
Š. m. spalio 21 d. 14 val. Kauno apskrities archyve atidaroma paroda „Moderniosios savivaldos kūrimasis Kaune 1918 – 1920 m.“
Su parodos dokumentais galima susipažinti ir virtualioje parodoje.
Paroda veiks iki 2009 m. balandžio 1 d.
Comment
-
Nufotografavai ir mano dabartinį namą, ir vaikystės namą bei kiemus, ir tą, kuriame dabar gyvena mano močiutė Kai kurių numerius kiek netikslius parašei, bet neesmė. Rytoj nufotografuosiu Kęstučio 47A (tas didelis baltas, prie kurio prijungtas kitą numerį turintis raudonas). Labai fainas namas, kuriame praleidau pirmus 11 savo gyvenimo metų.
Comment
-
Buna taip, kad nematai tuo kas virs tavo galvos. Mickeviciaus 19.
Atvaizdas
Labai šaunus reportažas. Ačiū. O tai kas virš galvos ant karininkų ramovės išliko per visą sovietmetį, pamenu tėtis sakydavo žvilgterėk aukščiauArchitektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąįįįįįįspūūūdinga! jau seniai vis galvoju, kad reiktų padaryt kiemų fotoreportažą, ir atsirado greitesnis gerokai super!
Parašė joker Rodyti pranešimąNufotografavai ir mano dabartinį namą, ir vaikystės namą bei kiemus, ir tą, kuriame dabar gyvena mano močiutė Kai kurių numerius kiek netikslius parašei, bet neesmė. Rytoj nufotografuosiu Kęstučio 47A (tas didelis baltas, prie kurio prijungtas kitą numerį turintis raudonas). Labai fainas namas, kuriame praleidau pirmus 11 savo gyvenimo metų.
Parašė xxl Rodyti pranešimąBuna taip, kad nematai tuo kas virs tavo galvos. Mickeviciaus 19.
Labai šaunus reportažas. Ačiū. O tai kas virš galvos ant karininkų ramovės išliko per visą sovietmetį, pamenu tėtis sakydavo žvilgterėk aukščiau
O kas virs galvos, atvirai, pamaciau kai buvo 14 ar 15 metu. O gyvenau po vienu stogu su siuo pastatu ir ... Nu nemaciau.Paskutinis taisė DDR 80; 2008.11.26, 11:01.
Comment
-
Šaunus DDR'o reportažas.
Šiek tiek rudeniškas ir liūdnas. Aš nuotraukų neturiu, bet turiu rudeniškai -kaunietiškai liūdną Binkį.
Rudens melodijos
Ne gyvenimas čia, bet parodija...
Nebegrįš tie laikai, kur praėjo
Girdisi Kaune visokių melodijų
Ant Žaliojo kalno ir Laisvės alėjoj.
Šeimininkė kas rytą burnoja įširdusi -
Prašo už pusmetį litų iš kalno...
Kaune visokių melodijų girdisi,
Alėjoj visoj ir ant Žaliojo kalno.
Seniau organizmuj ir šnapsas nevodijo,
Fokstrotas ir džimi viliojo pilietį,
Dabar gi klausykis pačiutės melodijų
Ir šaltam kambary tupėk susirietęs.
Rudenį įvedė bankai kontrolę,
Kad neišneštų pieštukų užančiuose...
Melodijos girdisi arti ir toli,
Laisvės alėjoj, Slabodkoj ir Šančiuose...
Girdis melodijos operos choruose,
Girdis taip pat ir davatkų rožančiuose...
Kabo jos ore aukštai pasikorusios
Laisvės Alėjoj, Slabodkoj ir Šančiuose.
Kazys Binkis
1925m.Paskutinis taisė sirrolaz; 2008.11.26, 21:29.
Comment
Comment