Man labai patiko Rotuses aikste ta senovine ,panasi i Lenino aikste Vilniuje tie takeliai butent,taip isdestyti.Aciu uz tokes senas ir man nuostabes nuotraukas.
Fui sako ,o tu noretum ir iskabu ,as visko noreciau ,kad tik senos fotkes butu ,naujas kol kas matau realiai.Bet tai bus kazkada irgi istorija ,as visko noreciau kaip ir visi kiti to nori kuo daugiau.
2008 X 09 (ketvirtadieni) 17.00 Kauno miesto muziejuje, M.Valanciaus g. virtualiu senu fotografiju paroda - pasnekesys apie Kauna tarpukariu. Turintys laiko ir noro maloniai kvieciami.
2008 X 09 (ketvirtadieni) 17.00 Kauno miesto muziejuje, M.Valanciaus g. virtualiu senu fotografiju paroda - pasnekesys apie Kauna tarpukariu. Turintys laiko ir noro maloniai kvieciami.
Apmirus ko tai tema. Bandisim atgaivinti.
Pabandziau pamatyti miesto centra is kiemo puses, ne paradines.
Jums spresti, ar reikalingos tokios nuotraukos. Gal kartais ir buvo tokiu. Vienu zodziu trumpas ekskursas i "praeiti".
Nufotografavai ir mano dabartinį namą, ir vaikystės namą bei kiemus, ir tą, kuriame dabar gyvena mano močiutė Kai kurių numerius kiek netikslius parašei, bet neesmė. Rytoj nufotografuosiu Kęstučio 47A (tas didelis baltas, prie kurio prijungtas kitą numerį turintis raudonas). Labai fainas namas, kuriame praleidau pirmus 11 savo gyvenimo metų.
Nufotografavai ir mano dabartinį namą, ir vaikystės namą bei kiemus, ir tą, kuriame dabar gyvena mano močiutė Kai kurių numerius kiek netikslius parašei, bet neesmė. Rytoj nufotografuosiu Kęstučio 47A (tas didelis baltas, prie kurio prijungtas kitą numerį turintis raudonas). Labai fainas namas, kuriame praleidau pirmus 11 savo gyvenimo metų.
Gali but, nes rasiau is atminties. Kaimynai buvom matyt.
/\ ir vėl tu su savo svaigimais... nepastebėjai, kad čia kiemai?.. Vilniuje kaži ar vaizdelis būtų žymiai geresnis. o be to ir čia reikia pajusti tą smetonišką aurą, o ne ieškoti kažkokių išlaižytų fasadų (nors jie nėra blogis, savaime suprantama)
2008 XII 04 (ketvirtadieni) 17.00 Kauno miesto muziejuje, M.Valanciaus g. virtualiu senu fotografiju paroda - pasnekesys apie Kauno funikulierius. Dauguma nuotrauku ir informacijos is tarpukario. Turintys laiko ir noro maloniai kvieciami.[/QUOTE]
Comment