pasaulį seną išardysim ir iš senų plytų naują pastatysim Depeš, tj fotkėj (žn kokia) parašyta futbolistai - išvertė viena kuri moka hebrajų. Aš tos knygos turinį ir kitus tekstus pasivartinėjau pasinaudodamas finereader ir google vertėjo funkcijas. Jei tau įdomu, gali ir tu taip pasidaryti. Tik parsisiųsk tą progrąmą. 15 dienų trailas nemokanas. Ten nuskaito, o per google vertėją į anglų išsiversk. Bet šiaip man ten turinys aiškus - prisiminimai kai kurie, tiesą sakant gal man nutaika tokia buvo, bet nlb įdomu... Na aišku holokaustui skirta daug. Norint rast ką įdomaus, reiktų atidižiai viską skaityt visus psl. Tai vo
pasaulį seną išardysim ir iš senų plytų naują pastatysim Depeš, tj fotkėj (žn kokia) parašyta futbolistai - išvertė viena kuri moka hebrajų. Aš tos knygos turinį ir kitus tekstus pasivartinėjau pasinaudodamas finereader ir google vertėjo funkcijas. Jei tau įdomu, gali ir tu taip pasidaryti. Tik parsisiųsk tą progrąmą. 15 dienų trailas nemokanas. Ten nuskaito, o per google vertėją į anglų išsiversk. Bet šiaip man ten turinys aiškus - prisiminimai kai kurie, tiesą sakant gal man nutaika tokia buvo, bet nlb įdomu... Na aišku holokaustui skirta daug. Norint rast ką įdomaus, reiktų atidižiai viską skaityt visus psl. Tai vo
Žinau, kad dalis yra išversta į anglų kalbą. Aprašytas Merkinės gaisras, kai visi žmonės savo turtą nešė į aikšte, tie dalykai tai tikrai įdomūs.
Įdomus straipsnis apie Vladislovą Vaza, kas traukė šį karalių į Merkinę, ne istorikų aprašyti medžioklės nuotykiai ir malonumai, o didžioji jo gyvenimo meilė – gražuolė J. Luškova. http://www.satenai.lt/?p=1026
arecibo atrasta ebay Merkinės griūvėsių IIPK metu nuotrauka, kaip matyti kairėje cerkvės bokštas beveik nepaliestas, o fotografuota, kaip matyti nuo sinagogos
Kažkada galbūt pavyks.. o dabar naujesni reikalai Merkinėje, pagal cerkvės tvarkymo projektą bus nuimtas provoslaviškas kryžius ir uždėta smailė
kultūros namų projektas (išorė) gan apgailėtinas.
turiu daugiau brėžinių iš darbų Merkinėje, bet manau jums nebus labai įdomu, pafotografuosiu, kai prasidės darbai, priminsiu, kad ketinama įrengti aikštelę kitoje Nemuno pusėje, sutvarkyti Merkinės papludimį prie tvenkinio, kapitaliai suremontuoti cerkvę (muziejų), kultūros namus, įrengti aikštelę prie pašto, sutvarkyti išplėsti aikštelę prie piliakalnio ir įrengti dar vienus akmeninius laiptus link miestelio su apšvietimu. visi brėžiniai ir detalūs aprašymai yra viešųjų pirkimų tarnybos puslapyje.
Comment