o visai netoli už sienos viskas stovi savo vietose, t.y. miestų centrinėse aikštėse ir tikrai sunku prognozuoti, kad gudai turės savo "grūtą"
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Grūto parkas
Collapse
X
-
Arūnas Dambrauskas
2011 sausio mėn. 11 d. 00:02
Grūto parką spaudžia sunkmetis
Geriausiais laikais Grūto parką per metus aplankydavo apie 120 tūkst. žmonių. Tačiau praėjusiais metais jų skaičius sumažėjo iki 50 tūkst.
Dėl padėjusių mokesčių teko pabranginti bilietus, kurie dabar kainuoja 20 litų. Prieš keletą metų jie kainavo 5 litus.
(...)
Gerokai sumažėjus lankytojų skaičiui parko priežiūra tapo nemenka finansine našta. Vien mini zoologijos sodui, kuriame auginami egzotiniai gyvūnai, prižiūrėti V.Malinauskas kasmet išleidžia apie 400 tūkst. Lt.
Finansiniai sunkumai pristabdė parko plėtros planus.
„Iš viso turime apie 1,5 mln. įvairiausių eksponatų. Reikėtų įrengti naujas erdves, tačiau dėl sunkmečio plėtros planus tenka pristabdyti“, - sakė V.Malinauskas.
http://verslas.delfi.lt/business/gru....d?id=40627241
Comment
-
keista skaityti, maniau, kad malinauskas turi galvą ir moka skaičiuoti.
pirmą kartą grūte buvau nemokamai, antrą kartą jau už pinigus ir su zoosodu.
mano nuomone zoosodas tiek finansine, tiek estetine prasme yra didelis minusas skulptūrų parkui (paprasčiausiai smirda).
reali bilietų kaina turėtų būti apie 10lt ir papildomos pajamos iš suvenyrų ir maitinimo įstaigų.
kol bus tokia kaina (20lt) bent jau aš ten nevažiuosiu. iš čia ir lankytojų sumažėjimas...
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąkeista skaityti, maniau, kad malinauskas turi galvą ir moka skaičiuoti.
pirmą kartą grūte buvau nemokamai, antrą kartą jau už pinigus ir su zoosodu.
mano nuomone zoosodas tiek finansine, tiek estetine prasme yra didelis minusas skulptūrų parkui (paprasčiausiai smirda).
reali bilietų kaina turėtų būti apie 10lt ir papildomos pajamos iš suvenyrų ir maitinimo įstaigų.
kol bus tokia kaina (20lt) bent jau aš ten nevažiuosiu. iš čia ir lankytojų sumažėjimas...
Comment
-
Šiuose barakauose - muziejaus ekspozicijos
Karlas Marxas iš Mažeikių
Ši Felikso Dzeržinskio skulptūra stūksojo prie jo namo-muziejaus Vilniuje, Paupio gatvėje
„Leninas ir Kapsukas Poronine“ - taipogi iš Vilniaus, Saulėtekio studentų miestelio
Kapsukas iš Kapsuko (t. y. Marijampolės)
Ir vėl tas pats Mickevičius-Kapsukas. Buvo Vilniuje, priešais Rotušę
Šis menas komjaunimo tematika - iš Kauno
Bolševikas teisininkas Mieczysławas Kozłowskis. Paminklas perkeltas iš dabartinės Gynėjų gatvės Vilniuje: stovėjo prie Aukščiausiojo teismo
Comment
-
Man vienas įdomiausių eksponatų - šis bronzinis Stalinas, 1950-1961 m. stovėjęs aikštėje priešais Vilniaus geležinkelio stotį. Tiesa, tokia Nikolajaus Tomskio sukurta Stalino stovyla, tiražuota po visą plačią SSRS.
Keturi komunarai - iš Kauno
Paminklas Adelei Šiaučiūnaitei. Taip pat iš Kauno
Paminklas Edvardui Tičkui niūksojo Rokiškyje, prie pat dvaro rūmų
Ivano Černiachovskio paminklo Vilniuje likučiai (pati generolo skulptūra dabar yra Voroneže)
Comment
-
Zigmui Aleksai-Angariečiui skirtas paminklas buvo pastatytas Vilniuje, dabartinėje A. Jakšto gatvėje
Ignas Gaška
Marytė Melnikaitė. Stovėjo Zarasuose priešais muziejų, Zaraso ežero pakrantėje (kaip tik toje vietoje neseniai įrengtas apžvalgos ratas). Beje, šitą paminklą vaikystėje aš dar spėjau pamatyti Zarasuose, keli mėnesiai prieš demontavimą
„Rusija“
„Sportininkas“
„Paminklas Tarybinei armijai išvaduotojai“, geriau žinomas kaip Kryžkalnio motina
Pabaiga
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąo visai netoli už sienos viskas stovi savo vietose, t.y. miestų centrinėse aikštėse ir tikrai sunku prognozuoti, kad gudai turės savo "grūtą"
Comment
Comment