Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiek tiek Pajūrio

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kiek žinau, Mantaz dabar išvažiavęs, tad <Matrix> bent jau porą dienų tikrai galės pabūti neišbanintas Jei daugiau nekrės nesąmonių, aš nebūsiu už jo išbaninimą, tačiau jei kartosis tai, kas buvo, gaus baną jo IP ir tuomet bus balius baigtas

Comment

kas grizo

tai reikstu, kad turesim daaaug idomiu ir betiksliu diskusiju

Prie ruso man buvo geriau

Comment

garbe tiems kas man atleidzia... jei pagal IP isgrusit, tai intika pasikeisiu jau senai zadu, nes mano balticum gan letokas, na nors is SCC nieks manes neisbaninsit ,bet kaip forumas pagyveja kai as pradedu kalbeti
        Westside is the best ! :jura:

Comment

nes paprastai tavo komentarai buna sukeliantys nemazai aistru.

Comment

Parašė <Matrix>
            taip Edd'ai grizau tikiuosi labai greit neisbaninsit busiu geras na, Mantai, kada idesi likusias nuotraukas ? del balsavimo Klaipeda vs. Kaunas prabalsavau 6-7 kartus ( labai geda, tikras zioplys jauciuos ) , nes kaunieciu trigubai daugiau negu klaipedieciu, tai noreju islygint jegas, kur buvau idejas "savo" nuotrauka tai ja is FTP parsisiunciau, o del tos istorijos, jei kas skaitet, tai tikrai nemelavau draugelis pasakojo, o jei dar kas skaitet kai buvau uzsirases piotr pervij tai mano seses bachuras is Kauno man tai pasake jam 25, man 16 metu, lankau krepsini 3 metus, einu i 10 klase tai tiek, baninkit jei norit vistiek sugrisiu...
            Tai, kad tavo nikas Edgaex buvo jau sugrąžintas, kai pradėjai registruotis iš naujo. Beje, jei nebuvai tikras, tai galėjai man parašyt, taip kaip padarei vos tik tave pašalinus. Kaip jau minėjau, persiregistruot yra draudžiama, tad už tai tave teks vėl nubaust.

Šį tavo niką šalinu, o po savaitės (2005-02-27, 15:30) galėsi prisijungt savo senu Edgaex vardu. Jei vėl persiregistruosi, būsi vėl pašalintas, mums tai jokių sunkumų nesukelia.

Beje, kitos nuotraukos bus iki šiandien vakaro
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taip, Jonai, vėliau būtinai įdėsiu

O dabar antroji pajūrio dalis. Trumpai pasivaikščioję po Klaipėdos centrą, persikėlėme į Smiltynę, kur pasivaikščiojom nuo perkėlos, iki molo bei atgal.

Besikeliant

Jau Smiltynėje

Lauko muziejukas su keletu eksponatinių įvairaus pobūdžio laivų

Pro tarybinio laivo priekį

Ir tarpukario žvejų laivo priekį

Čia aptikome muziejinę Smiltynės sodybą

Pagaliau pasiekėme pajūrį. Ten taip pat radome keletą "eksponatų"

Šaltoka (c) Evaldas Tylas

Molo iš miesto pusės nuotraukų deja nėra, nes pūtė itin stiprus ir šaltas vėjelis Ši irgi pareikalavo nežmoniškų kančių

Toliau teko skubėt atgal į keltą, tad pakeliui jau nieku nebestojom. Pasiekę mašiną keliavom į Palangos pusę, nes saulė jau buvo pasiruošusi leistis Tačiau dar stabtelėjom ties "Kuršių keliu". Tai pakrantė su aukštu skardžiu.

Čia nusileidus

(c) Evaldas Tylas

Pasigedę to aukšto skardžio, lipome į viršų ir keliavome miškeliu

Štai ir pasiekėme, ko ieškojome

Palangos nuotraukų kol kas nededu, nes žmonėm su lėtesniu interentu gali kantrybė trūkt Jas įdėsiu kitame puslapyje, jei, aišku, toks bus
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

nuostabu
                visa Smiltyne - pats nuostabiausias Lietuvos regionas

Mantai, del ko iki unesciniu smelio kopu nenukeliavot?

o siaip tureti koki namuka Juodkranteje - mano didziausia svajone

Comment

Parašė alonso
                  nuostabu
                  visa Smiltyne - pats nuostabiausias Lietuvos regionas

Mantai, del ko iki unesciniu smelio kopu nenukeliavot?

o siaip tureti koki namuka Juodkranteje - mano didziausia svajone
                  Dėkui Nenukeliavom dėl to, kas laikas labai spaudė, juk ir po Klaipdėdą tik 45 min. trynėmes
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Edgaex, raumenų kalne, vėl čia prisijungei? Mantas fotografavo netik pačias gražiausias vietas, todėl tau jos ir atrodo baisios.

Comment

Grazus vaizdeliai, man ypatingai patiko si nuotrauka (patiko idomus kontrastas - dangus tamsus, o jura sviesi), tik tas zmogus ten galejo nesimaisyti :

Comment

Garzios nuotraukos
                        Reik laukt kito puslapio, tikiuos ilgai lauk nereikes
                        Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Parašė Edd
                          Grazus vaizdeliai, man ypatingai patiko si nuotrauka (patiko idomus kontrastas - dangus tamsus, o jura sviesi), tik tas zmogus ten galejo nesimaisyti :
                          Na kažkaip nepagalvojau. Dariau ne su savo aparatu, kuris galėjo pritraukt net 12 kartų. Tikras malonumas fotkint

@ArTuRAs tai jau tikrai, kad nereiks
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                            Dariau ne su savo aparatu, kuris galėjo pritraukt net 12 kartų. Tikras malonumas fotkint
                            / Turbūt kažkuris iš Panasonicų? Kiek girdėjau, labai malonūs aparatai, tikrai norėčiau išbandyt

Comment

Šauni išvyka Mantaz Ačiū už gražius vaidelius, blemba Lietuvos pajūryje nebuvau matyt jau 10 metų

Comment

Parašė Vaidas
                                / Turbūt kažkuris iš Panasonicų? Kiek girdėjau, labai malonūs aparatai, tikrai norėčiau išbandyt
                                Tiesą sakant Konica Minolta, panaši į tavo, tik juoda

Geex> Nėr už ką
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

/ Aa, teisingai, Z3 gi 12x zoom'ą turi

Comment

Na ką gi, žadėtosios nuotraukos iš Palangos

Didelė J. Basanavičiaus g. dalis (nuo Bažnyčios iki šios vietos) rekonstruojama, tad teko pavargt, kol suradom kur arčiau jūros privažiuot (saulė jau beveik leidosi )

Nustebino nematyti geltonos spalvos žibintai. Bandžiau įsivaizduot, kaip jie vasarą atrodytų, bet nesėkmingai, reik pamatyt

Štai ir tikslas. Fotografavimo sąlygos deja ne geriausios

Pliažas po truputį atsigauna

Jūra kaip niekad nerami buvo

Dar keletas šūvių su tiltu

Na ir paskutinė foto ir atsiprašau dėl kokybės

Štai tiek. Kitos nuotraukos iš žygio bus patalpintos tam skirtose temose, galbūt jau artimiausiu metu
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

man basanaviciaus gatves pavertimas tokia pat negyva, kaip gedimino prospektas - labai negera ideja

Comment

Parašė alonso
                                        man basanaviciaus gatves pavertimas tokia pat negyva, kaip gedimino prospektas - labai negera ideja
                                        Nemanau, jog sovietiniai šaligatviai jai to gyvumo suteikė O nepaisant šviestuvų tai gan šauniai sutvarkyta, be to, atnaujinta Jūratės ir Kastyčio skulptūra prie tilto ir sutvarkyta aplinka, t.p. įrengtas padoresnis apšvietimas. Man patiko
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Palanga nerealiai vystosi ir grazeja. Nera net ka lygint su Jurmala (kazkada SSC buvo diskusija ta tema). Blogiausia Palangoje yra tai, kad tai savaitgalio kurortas, i kuri privaziuoja kaimieciu (blogaja prasme, tame tarpe ir is didmiesciu), pacuku, prisigeria ir t.t. Del to, as poilsiauti visada vaziuoju i Juodkrante/Nida, o i Palanga del "extreemo" tik vienai dienai

P.S. ziemines Palangos nuotraukos tiesiog
                                          Aciu Mantui ir Co !
                                          When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Working...
                                          X