Kiek žinau, Mantaz dabar išvažiavęs, tad <Matrix> bent jau porą dienų tikrai galės pabūti neišbanintas Jei daugiau nekrės nesąmonių, aš nebūsiu už jo išbaninimą, tačiau jei kartosis tai, kas buvo, gaus baną jo IP ir tuomet bus balius baigtas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiek tiek Pajūrio
Collapse
X
-
Parašė <Matrix>taip Edd'ai grizau tikiuosi labai greit neisbaninsit busiu geras na, Mantai, kada idesi likusias nuotraukas ? del balsavimo Klaipeda vs. Kaunas prabalsavau 6-7 kartus ( labai geda, tikras zioplys jauciuos ) , nes kaunieciu trigubai daugiau negu klaipedieciu, tai noreju islygint jegas, kur buvau idejas "savo" nuotrauka tai ja is FTP parsisiunciau, o del tos istorijos, jei kas skaitet, tai tikrai nemelavau draugelis pasakojo, o jei dar kas skaitet kai buvau uzsirases piotr pervij tai mano seses bachuras is Kauno man tai pasake jam 25, man 16 metu, lankau krepsini 3 metus, einu i 10 klase tai tiek, baninkit jei norit vistiek sugrisiu...
Šį tavo niką šalinu, o po savaitės (2005-02-27, 15:30) galėsi prisijungt savo senu Edgaex vardu. Jei vėl persiregistruosi, būsi vėl pašalintas, mums tai jokių sunkumų nesukelia.
Beje, kitos nuotraukos bus iki šiandien vakaroMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Taip, Jonai, vėliau būtinai įdėsiu
O dabar antroji pajūrio dalis. Trumpai pasivaikščioję po Klaipėdos centrą, persikėlėme į Smiltynę, kur pasivaikščiojom nuo perkėlos, iki molo bei atgal.
Besikeliant
Jau Smiltynėje
Lauko muziejukas su keletu eksponatinių įvairaus pobūdžio laivų
Pro tarybinio laivo priekį
Ir tarpukario žvejų laivo priekį
Čia aptikome muziejinę Smiltynės sodybą
Pagaliau pasiekėme pajūrį. Ten taip pat radome keletą "eksponatų"
Šaltoka (c) Evaldas Tylas
Molo iš miesto pusės nuotraukų deja nėra, nes pūtė itin stiprus ir šaltas vėjelis Ši irgi pareikalavo nežmoniškų kančių
Toliau teko skubėt atgal į keltą, tad pakeliui jau nieku nebestojom. Pasiekę mašiną keliavom į Palangos pusę, nes saulė jau buvo pasiruošusi leistis Tačiau dar stabtelėjom ties "Kuršių keliu". Tai pakrantė su aukštu skardžiu.
Čia nusileidus
(c) Evaldas Tylas
Pasigedę to aukšto skardžio, lipome į viršų ir keliavome miškeliu
Štai ir pasiekėme, ko ieškojome
Palangos nuotraukų kol kas nededu, nes žmonėm su lėtesniu interentu gali kantrybė trūkt Jas įdėsiu kitame puslapyje, jei, aišku, toks busMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė alonsonuostabu
visa Smiltyne - pats nuostabiausias Lietuvos regionas
Mantai, del ko iki unesciniu smelio kopu nenukeliavot?
o siaip tureti koki namuka Juodkranteje - mano didziausia svajoneMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė EddGrazus vaizdeliai, man ypatingai patiko si nuotrauka (patiko idomus kontrastas - dangus tamsus, o jura sviesi), tik tas zmogus ten galejo nesimaisyti :
@ArTuRAs tai jau tikrai, kad nereiksMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Na ką gi, žadėtosios nuotraukos iš Palangos
Didelė J. Basanavičiaus g. dalis (nuo Bažnyčios iki šios vietos) rekonstruojama, tad teko pavargt, kol suradom kur arčiau jūros privažiuot (saulė jau beveik leidosi )
Nustebino nematyti geltonos spalvos žibintai. Bandžiau įsivaizduot, kaip jie vasarą atrodytų, bet nesėkmingai, reik pamatyt
Štai ir tikslas. Fotografavimo sąlygos deja ne geriausios
Pliažas po truputį atsigauna
Jūra kaip niekad nerami buvo
Dar keletas šūvių su tiltu
Na ir paskutinė foto ir atsiprašau dėl kokybės
Štai tiek. Kitos nuotraukos iš žygio bus patalpintos tam skirtose temose, galbūt jau artimiausiu metuMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė alonsoman basanaviciaus gatves pavertimas tokia pat negyva, kaip gedimino prospektas - labai negera idejaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Palanga nerealiai vystosi ir grazeja. Nera net ka lygint su Jurmala (kazkada SSC buvo diskusija ta tema). Blogiausia Palangoje yra tai, kad tai savaitgalio kurortas, i kuri privaziuoja kaimieciu (blogaja prasme, tame tarpe ir is didmiesciu), pacuku, prisigeria ir t.t. Del to, as poilsiauti visada vaziuoju i Juodkrante/Nida, o i Palanga del "extreemo" tik vienai dienai
P.S. ziemines Palangos nuotraukos tiesiog
Aciu Mantui ir Co !When a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment