o kokios spalvos stogas bus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno pilies atstatymas
Collapse
X
-
Parašė Aizzeris Rodyti pranešimąO kurios tavo manymu turetu buti pakabintos ? kiek zinau klinkerio kabinimo buvo atsisakyta.
P.s Jei domina kaip galima pakabinti klinkerine apdaila, brukstelk man. Pasistengsiu tave apsviestiDINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Kauno Senamiesčio panoramoje - naujas bokštas
Parašė delfi.ltKauno Senamiesčio panoramoje, šalia arkikatedros, rotušės bei Jėzuitų bažnyčios bokštų iškilo dar vienas – Kauno pilies. Baigus visus darbus stogo viršūnė bus beveik 30 metrų aukščio. Iki Kauno pilies pritaikymo visuomenei pirmojo etapo įgyvendinimo pabaigos beliko pustrečio mėnesio, o statybininkai pluša visu pajėgumu. Šiuo metu baigiami paruošiamieji darbai, o nuo kitos savaitės pradžios prasidės stogo čerpių montavimo darbai. Tuo pačiu statybininkai mūrys fasadą.Paskutinis taisė 99; 2010.04.16, 16:03.You've got one life! Live it!
Comment
-
Skirtos lėšos Kauno pilies apšvietimui
2010-05-12
Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegija pritarė, kad iš Savivaldybės administracijos direktoriaus rezervo būtų skirti 3000 litų Kauno pilies elektros galingumo padidinimo projektui parengti pagal VST išduotas projektavimo sąlygas.
Šiuo metu yra įgyvendinami Kauno pilies atkūrimo pirmojo etapo statybos darbai. Siekiant, kad objektas pilnai funkcionuotų, būtina parengti pilies pastato rytinio bokšto su sienomis ir bastionu apšvietimo projektą.
Comment
-
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąGirdėjau statybos stojo, nes stogo išlinkimas neatitinka projekto?
Comment
-
Bet jūs man paaiškinkit negi nebus dedama ant laiptų kokie nors turėklai? Ne gi čia taip atvirai lipt bus galima, nes dabar pasižiūrėjus tai vaizdas kaip lipant į Meksikos piramides, kur žmonės lipa keturiom, jeigu ir čia toks užmanymas sumanytas, tai neturiu žodžiu tada....,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąBet jūs man paaiškinkit negi nebus dedama ant laiptų kokie nors turėklai? Ne gi čia taip atvirai lipt bus galima, nes dabar pasižiūrėjus tai vaizdas kaip lipant į Meksikos piramides, kur žmonės lipa keturiom, jeigu ir čia toks užmanymas sumanytas, tai neturiu žodžiu tada....
http://foto.terpe.lt/inkelti/2009081...ualizacija.jpg
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąBet jūs man paaiškinkit negi nebus dedama ant laiptų kokie nors turėklai? Ne gi čia taip atvirai lipt bus galima, nes dabar pasižiūrėjus tai vaizdas kaip lipant į Meksikos piramides, kur žmonės lipa keturiom, jeigu ir čia toks užmanymas sumanytas, tai neturiu žodžiu tada....
Comment
Comment