Aplinka bus graži, bet pati "pilis" nepanaši į pilį. O ir tiltelio ten niekada nebuvo, taip kad tai tiesiog paveldo sunaikinimas - pramogų parko pastatymas, nieko bendra nuturintis su istorija.
Aplinka bus graži, bet pati "pilis" nepanaši į pilį. O ir tiltelio ten niekada nebuvo, taip kad tai tiesiog paveldo sunaikinimas - pramogų parko pastatymas, nieko bendra nuturintis su istorija.
Sunaikint niekas nesunaikinta, tik "apmauta" šiuolaikiška pigia fufaike. Tiltelis yra lengvasis statinys, sakyčiau, net galima būtų prie laikinų priskirti, taigi jis tikrai problemų nekelia
Man tai kliūva tik tie betoniniai laiptai ant sienos, kitkas bala nematė
Ir dar klausimas, ar iki Hanzos nesuspės. Palis dar, tuoj duos saulės ir kaitros, ir viskas su ta žole bus gerai.
Man kažkaip baugiai atrodo lietutis, jis gali kiek paplauti šlaitus, bent sprendžiant pagal tai, kad ant šlaitų įžiūrimi pakankamai gilūs žmonių pėdų atspaudai, o tai liūdyja apie tai, kad žėmė labai pūri ir lengvai nusiplaus nuo kalnelio.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Visoj krantinėj prieš Viljampolę šiandien statė, o atrodo pilki normalūs apšvietimo stulpai Kažkaip karštis trinktelėjo galvon ir pamiršau nufotografuoti
toks vaizdas buvo XIX a. tai jei darom viską pagal tai, pamiršom kelis žvejų namukus pastatyt, daržų, džiūstančių tinklių ir skalbinių...ir galėtume sakyt, jog Lietuva grįžta į XIX a.....nes dabar nei kažkokia nesamonė...tik landšaftą sudarkė...ir tiek.
XIX a. buvo tikrai daug gerų dalykų, kurie sudirbti XX a. Aš džiaugiuosi, kad pažvelgiama į praeitį, kuriant naują. taip ir turi būti.
toks vaizdas buvo XIX a. tai jei darom viską pagal tai, pamiršom kelis žvejų namukus pastatyt, daržų, džiūstančių tinklių ir skalbinių...ir galėtume sakyt, jog Lietuva grįžta į XIX a.....nes dabar nei kažkokia nesamonė...tik landšaftą sudarkė...ir tiek.
atsiprašau, bet Jūs toks keistuolis. Aš tai tiesiog atsigrožėti negaliu tomis keliomis nuotraukomis, kurios su tais tolimais peizažais. Koks puikus atsivėrė slėnis ir kokia puiki upių santaka! Tiesiog nelaimė, jog visas šitas grožis tiek metų buvo paslėptas lyg kokie brangakmeniai po grindim. Ir vardan ko? Vardan sužėlusių šabakštynų?
O juk tos panoramos, tai unikalus Kauno kultūrinis (ne tik gamtinis) paveldas. Jis netgi unikalesnis, nei mums dabar atrodo.
Comment