Kas ten per ruda mikroschema ant sienos? Štai koks įgyvendinimas. Būtų ydomu iš arčiau apžiūrėti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno pilies atstatymas
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąTai Valdovų rūmai bent pagal kažką statyti ir bent jau primena buvusius. Kauno pilis yra visiška šiuolaikinė fantazija ir disneilendas. Ten net nesistengta kažko atkurti, daryta kuo keisčiau, kad tik neprimintų pilies.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąTai pagal tris piešinius kažin ar realybė gražiai atrodo, be to nepamenu ar ten vidaus patalpos yra pieštos, greičiausiai ne. Tai reiškiasi, Valdovų rūmai iš išorės realybė, o viduje disnėjus...Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPanašu ir pats bokštas tokiom "mikroschemom" mūrijamas.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Važiavau pro šalį šiandien tai tikrai pasibaisėjau... Kas antrą plytą varo... Tik man įdomiausia ar čia išorinis "dekoratyvinis" sluoksnis tik toks ar turėsim kiaurą pilį?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVažiavau pro šalį šiandien tai tikrai pasibaisėjau... Kas antrą plytą varo... Tik man įdomiausia ar čia išorinis "dekoratyvinis" sluoksnis tik toks ar turėsim kiaurą pilį?
Comment
-
Nemanau, kad atėjęs turistas suprastų kas ten per velnias pilyje padarytas, skylės panašios, kaip tarybiniuose namuose būna, kur viršuje tokios ventiliacijos angai skirtos.
Kita mintis atėjo, jog į Lietuvos atvirukus ar į kitus leidinius reprezentuojančius šalį tokios pilies nedėčiau, nebent iš toli būtų fotografuota.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąAr mane tik regėjimas apgauna, ar jie ten dar sumąstė ir nearkinius langus pagamint?
Iš arčiau
Comment
-
Lego kaladėlių rinkinukas "PILIS SU PLASTMASINIU VAIDUOKLIU" - kaina 10.10 Lt... tpfu ... 2 mln. lt.
... o taip nutiko dėl to, jog toks jau tas visuotinis fizikos dėsnis: statyti už svetimus pinigus, tai ne už savo statyti. Kai pats moki, tai pats ir stengiesi. Net jeigu tie pinigai biudžetiniai, vistiek pasąmonėj jauti, jog jie sumokėti tų, kurie vėliau šalia savo pilies vaikščios, gers, skaičiuos varnas... O kai statai už "Europos pinigus", tai žinai, jog bet kada bet kam bus galima atšauti: "dovanotam arkliui į dantis nežiūrima"... ot ir nežiūrėkit, jei nepatinka...blaivumas išlaisvina
Comment
-
Baisiai atkuriama ta pilis,zinoma,kazka daryti reikejo,bet gal..reikejo geriau investavus daugiau atkurti ta pili kaip aptvara,pagal rekonstrukcijos projektus,jei kazkoki palaipiojimo boksteli,prie macdonaldo restorano vaiku ciuozykla skoningiau pastatyta.Jei butu pilna pilis,tada ir sakykim akmenim,ka galima muru ir ta griovi sutvarkytu,ispudingai atrodytu,but tikras Kauno simbolis."Niekas nėra suku,kas tarnauja kilniai idėjai"
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Panašu į Euroopa vaikų žaidimo aikštelę.
Comment
Comment