Nesuprantu, kodel Rotuses aikste neisnaudojama Lithuanian style (geriau Vilnius oldtown style, nera tokio styliaus - sukurti, nukopijuoti nuo Talinu ir Vroclavu ir t.t.) kaledinei sventei sukurti visokiems suomiams, anglams ir italams. Nieks nekalba apie vakarais koncertuojanti Radzi ir cheburekus.
Tai, kas yra šiemet pastatyta Rotušėje, yra hmmm...
Kitais metais turbūt patys kalbės kad nepasiteisino (kaip šiemet - apie pernykštį labirintą Rotušės aikštėje)
Gal geriau nebūtų nieko darę, tik labiau apšvietę Rotušės aikštę
Katedros kalėdų eglė su daug blizgesio ir įspūdžio, bet kažkaip 3 metus iš eilės daryti tokią pačią Centrinės Azijos ar Arabų šalių stiliaus įspūdingumo akciją man kažkaip nelabai asocijuojasi su Vakarų Europa. Talinas ir Ryga tai, panašu, jau suprato. Vilnius vis dar blaškosi po Centrinę Aziją.
kaip šachmatų megėjui eglutė tikrai faina, aš gal tik būčiau parinkęs šiltesnės spalvos apšvietimą. Įspūdingiausia man tas vidinės erdvės perdengimas lemputėmis, praeitais metais silpnokas buvo, nors iki geriausio 2017 metų irgi dar trūksta
Katedros kalėdų eglė su daug blizgesio ir įspūdžio, bet kažkaip 3 metus iš eilės daryti tokią pačią Centrinės Azijos ar Arabų šalių stiliaus įspūdingumo akciją man kažkaip nelabai asocijuojasi su Vakarų Europa. Talinas ir Ryga tai, panašu, jau suprato. Vilnius vis dar blaškosi po Centrinę Aziją.
Čia gal Kauno eglutes turėjote omenyje?
Vilnius kaip tik koja priekyje su pasauliniu žaliu trendu turėti nenukirstą eglutę, o padarytą iš nereikalingų šakų atliekų.
Šiemetinė tokia moderni, bet minimalistinė, nėra spalvų ir formų pertekliaus, kaip mėgsta rytuose, o kad kiekvienais metais panaši, tai čia tik pliusas dėl žinomumo, nes jau ne pirmus minima pasaulio spaudos prie gražiausių eglių, dabar bus Kalėdinio Vilniaus savotiškas brand'as, pernai tema buvo laikas, šiemet šachmatai.
Comment