Žvėryne?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius. Kur tai yra?
Collapse
X
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąŽvėryne?
Gal tuomet Antakalnis?
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąVa dėl šito tai garantuoju, kad ne
Gal tuomet Antakalnis?
Comment
-
Parašė vidoq Rodyti pranešimą
???
Paskutinis taisė Godo; 2012.07.11, 01:08.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąVisaip ieškojau to namo, bet tiksliau atspėti nepavyko, niekada nebuvau jo matęs Ką gi, niekas nededa mįslės, tad įdėsiu aš, nors ir netiksliai atspėjau.
???
Atvaizdas
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąVisaip ieškojau to namo, bet tiksliau atspėti nepavyko, niekada nebuvau jo matęs Ką gi, niekas nededa mįslės, tad įdėsiu aš, nors ir netiksliai atspėjau.
???
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąkiba Vingio parke esančio VU botanikos sodelio trobelė?
Parašė Sula Rodyti pranešimąČia jau reikia žinoti, tokių "šedevrų" pilnos miesto apylinkės.Paskutinis taisė Godo; 2012.07.11, 15:03.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąNa, kaip čia pasakius... Tų apylinkių skaičius gana ribotas, be to, ne tiek svarbu pažinti trobelę, kiek išstudijuoti jos aplinką, matomą nuotraukoje
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKauno Vokės g., kaip variantas. Ten irgi šlaitas už trobelių.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTremtinių gatvė
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąNa, jei ryt nerasiu atsakymo, dėsiu dar vieną nuotrauką
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąOk.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąGrynai toks pat namo fasadas yra Dzuku gatveje priesais kapines.
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąNe, ne Dzūkų g.
P.S. Stai mano mineto namo fasadas:
http://nuotraukos.vilnius21.lt/namai...1-31177411.jpg
Siek tiek skiriasi, taciau kartu ir labai panasus.Paskutinis taisė Ginthus; 2012.07.14, 00:01.
Comment
Comment