Jei kas nežinot, VDA - Vilniaus Dailės Akademija.
Besilankant joje rudenį, teko laimė surasti senų architektų darbų. Geriausius išsinešė dabartiniai studentai, tad ypatingų neradau.
Visgi, yra keletas vertų, kad išvystų dienos šviesą. Visi darbai didžiuliai - 1x1 m, tad nuskanuoti nebuvo jokios galymybės - teks pasitenkinti fotografijomis.
Kažkas kalbėjo apie vandens parką Vilniuje? Štai prašom:
Galbūt reiktų kažko naujo studentų miesteliui? Bus!
O kaip jums Katedros aikštėje vietoj paminklo (nesakysiu su kuo) fontanas? Mano nuomone, turėtume kažką panašaus į geizerį miesto centre
Kai kurie architektai įsimyli spalvas (pvz. oranžinė), kiti labai mėgsta kitokias formas (pvz. žiedus). Kartu pridedu dabartinį Vilniaus žemėlapį maždaug tų vietų, kurios parodytos projekte.
Štai naujausias mano "kolekcijoje" darbas (1994 m.):
Tačiau reikia pripažinti, kad yra tikrai nuostabių, atlikimo prasme, darbų:
O pabaigai, viktorina. Kas čia per architektūrinis objektas?
Atsakymas (skaityti atvirkščiai): sakuilouS. Greit atspėjot?
Besilankant joje rudenį, teko laimė surasti senų architektų darbų. Geriausius išsinešė dabartiniai studentai, tad ypatingų neradau.
Visgi, yra keletas vertų, kad išvystų dienos šviesą. Visi darbai didžiuliai - 1x1 m, tad nuskanuoti nebuvo jokios galymybės - teks pasitenkinti fotografijomis.
Kažkas kalbėjo apie vandens parką Vilniuje? Štai prašom:
Galbūt reiktų kažko naujo studentų miesteliui? Bus!
O kaip jums Katedros aikštėje vietoj paminklo (nesakysiu su kuo) fontanas? Mano nuomone, turėtume kažką panašaus į geizerį miesto centre
Kai kurie architektai įsimyli spalvas (pvz. oranžinė), kiti labai mėgsta kitokias formas (pvz. žiedus). Kartu pridedu dabartinį Vilniaus žemėlapį maždaug tų vietų, kurios parodytos projekte.
Štai naujausias mano "kolekcijoje" darbas (1994 m.):
Tačiau reikia pripažinti, kad yra tikrai nuostabių, atlikimo prasme, darbų:
O pabaigai, viktorina. Kas čia per architektūrinis objektas?
Atsakymas (skaityti atvirkščiai): sakuilouS. Greit atspėjot?
Comment