Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Žvėrynas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Galima ivairiai vertint ta pastata, bet faktas lieka faktu - griovimo darbams buvo specialiai islauktas ir pasirinktas ilgasis savaitgalis. Ilgaji savaitgali, sestadienio ryte pradeti griovimo darbai, o jau pirmadieni buvo viskas nugriauta. Juk ir asilui aisku kad laikas pasirinktas specialiai toks, kad jokios valstybines institucijos nespetu sureaguoti. Niekas be priezasties tokiu darbu savaitgaliais be ypatingos skubos neatlieka.
    Faktas, kad buvo viskas zinoma, kad nepaisant apsaugos panaikinimo buvo like visi kiti like niuansai, kaip savivaldybes noras perziuret dar karta vertingasias savybes ir t.t. Statytojas matyt pasirinko naglesni varianta is jo puses, ivertinus busimu kysiu kaina, nes faktas kad ir is kitos puses ne svientieji sedi ir (tik speju) bandytu kelti to pastato vertingasias savybes taip stengiantis paveikti statytoja susimoketi kad tu savybiu butu kuo maziau. Na o dabar viskas, nebera ka vertint.

    Comment


      #62
      Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
      Galima ivairiai vertint ta pastata, bet faktas lieka faktu - griovimo darbams buvo specialiai islauktas ir pasirinktas ilgasis savaitgalis. Ilgaji savaitgali, sestadienio ryte pradeti griovimo darbai, o jau pirmadieni buvo viskas nugriauta.
      Tai faktas, daugelis piknaudžiautojų taip daro, ne pirmas atvejis ant Lietuvėlės.

      Comment


        #63
        savivaldybes noras perziuret dar karta vertingasias savybes
        Kiek supratau vytytojas įsigijo pastatą iš savivaldybės, kuri pardavimo momentu jokių pastato vertingųjų savybių nebuvo nustačiusi. Gal kas nors žino tiksliau?

        Comment


          #64
          Tiksliau Panoramoje: https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...veldo-registro
          ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

          Comment

          Working...
          X