Neblogai pasivaikščiota dar prieš kokius 3-4 metus aš net dieną senamiestyje nejaukiai jausčiaus su į akis grentančiu fotiku. Dabar matau jau reikalai pasitaisė Kaune
Neblogai pasivaikščiota dar prieš kokius 3-4 metus aš net dieną senamiestyje nejaukiai jausčiaus su į akis grentančiu fotiku. Dabar matau jau reikalai pasitaisė Kaune
Kaunas yra saugiausias iš visų didžiųjų Lietuvos miestų. Vilniuje jaučiuosi kur kas nesaugiau vėlai vakare eidamas pasivaikščioti.
Kaunas yra saugiausias iš visų didžiųjų Lietuvos miestų. Vilniuje jaučiuosi kur kas nesaugiau vėlai vakare eidamas pasivaikščioti.
Paskaityk geriau- aš rašau apie situaciją prieš 3-4 metus. Tuo metu senamiestis Kaune buvo viena iš nesaugiausių vietų. Net nežinau kodėl, bet "budulių" koncentracija vienam km2 buvo didesnė, nei kokiuose Šilainiuose Dabar situacija labai pasikeitė į gerąją pusę, kuo išties džiaugiuosi
manyčiau, kad ši statistika šiektiek iškreipia vaizdą, nes reiktų skirti užpuldinėjimus gatvėje, ir vagystes butuose, finansinius nusikaltimus ir t.t.
manau, kad netgi jei kasmet apvaginetu aplinkui kaimynus, tamstos vistiek jaustumetės saugūs, nes mano namai, mano tvirtovė, tačiau užtektų vieną kartą kažkam prilupti kaimyną gatvėje ir nepriklausomai nuo to, kad rajone daugiau nieko nevyksta, prie namų jaustumėtės labai nesaugiai.
Comment