Eik tu sau kokios nerealios foto
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos miestai iš paukščio skrydžio
Collapse
X
-
ach tai va kodėl čia taip skubėjo kai kas knygą išleistAerialMedia.LT
žvilgsnis į pasaulį kitu kampu...
Comment
-
[VIMEO]7851750[/VIMEO]
Lietuva krepšinio šalis
Kauno arenos statybawww.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
čia dėl vėjo taip prastai gavosi ?
akropolio vadovybė nekabino akių ?AerialMedia.LT
Comment
-
Parašė fotopilotas.lt Rodyti pranešimąčia dėl vėjo taip prastai gavosi ?
akropolio vadovybė nekabino akių ?
vienam fantastika-kitam prastai. ziurint su kuo lyginsi.
neziurint i smulkia virbracija-tai man asmeniskai vienas geriausiu mano video.Paskutinis taisė propeleris; 2009.11.27, 19:21.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
nu teisybė. dėl skonio ginčytis neverta.
man asmeniškai toks tavo skraidymų karpymas yra nekokybiško lėktuvo valdymo slėpimas. 100 kartų fainiau atrodo, kai matosi kad skridai ir filmavai. Tokios trumpos video atkarpėlės atrodo kaip filmavimo grupės padarytas klipukas, kai kamera stumiama bėgiuku. jokio išskirtinumo. prieš palangos klipą, ar klipą su mašinom, šitas tavo klipas yra tame pačiame lygyje kaip to vilnaus bankelio, t.y. dugne.
Vibracijas mačiau. jų nėra daug.
beje, gal fotkinai ten ? nevaryčiau fotkint ryt poryt arenosAerialMedia.LT
Comment
-
Parašė fotopilotas.lt Rodyti pranešimąnu teisybė. dėl skonio ginčytis neverta.
man asmeniškai toks tavo skraidymų karpymas yra nekokybiško lėktuvo valdymo slėpimas. 100 kartų fainiau atrodo, kai matosi kad skridai ir filmavai. Tokios trumpos video atkarpėlės atrodo kaip filmavimo grupės padarytas klipukas, kai kamera stumiama bėgiuku. jokio išskirtinumo. prieš palangos klipą, ar klipą su mašinom, šitas tavo klipas yra tame pačiame lygyje kaip to vilnaus bankelio, t.y. dugne.
Vibracijas mačiau. jų nėra daug.
beje, gal fotkinai ten ? nevaryčiau fotkint ryt poryt arenos
O del atkarpu-tai zingsnis link kito video lygio. Istisai niekas nerodo video profesionaliam lygyje. Visi video yra karpomi. Jei pats filmuosi tik istisai-tai nenueisi toliau nei zinomas fpv pilotas Thompson. Busi tik internetinio home video kurejas. Nu kam ko reikai cia nezinia.Paskutinis taisė propeleris; 2009.11.27, 19:41.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Vilniaus televizijos bokštas iš paukščio skrydžio
http://tv.delfi.lt/video/B7gVOsQ1/
Kaip supratau, šitas video yra propelerio. Ar aš klystu? (Aprašyme yra nuoroda į fotoskrydis.lt)
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimą
Comment
-
kol kas va ka radau greit uzbeges..Paskutinis taisė propeleris; 2009.12.21, 19:49.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Miestai net forumieciams speciali kaina. Rasykite privaciai.www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimąMiestai net forumieciams speciali kaina. Rasykite privaciai.
Comment
Comment