Parašė WastedYears
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Šnipiškės
Collapse
X
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąDžiaukis, kad to nepadarė.
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąTai dabar geriau, kai tokie lūšnynai? Būtų sutvarkytas rajonas
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąBūtų kažkas panašaus į Pilaitę ar Fabijoniškes. Sutvarkytas rajonas.
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąBent jau man Pilaitė ar Fabijoniškės šimtą kart geriau atrodo už tuos supuvusius ir apgriuvusius medinukus dangoraižių fone. Bet kiekvienas turi savo nuomonę apie tai.
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąTai dabar geriau, kai tokie lūšnynai? Būtų sutvarkytas rajonas
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąO kas turėtų sutvarkyti tą rajoną? Tu iš savo lėšų? Valstybė? Gyventojai, kurie nesugeba tikriausiai tai padaryti? Mirus NT rinka? Naivokas mąstymas, kolegos, sakyčiau... Nušluoti rajoną, ir kartu problemos neliks. Deja, problema liks. Kur ruošies dėti "išvarydamas" gyventojus? Pas save namie priglausti?
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąTurėjau galvoje nušlavimą tarybmečiu."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąBet pagal ta sistema visiems reikėjo duoti naujus butus, o ten venoj hibaroj prirašyta po 40~ žmonių. Ir ką su jais daryti? Tai kad sovietai negalėjo paprastai išspręst tokios problemos.
Comment
-
Iš tiesų reikia džiaugtis, kad turim tokias Šnipiškes, o ne eilinį sovietinį mikrorajoną. Dabar čia po truputį griaunamos lūšnos ir vystosi naujas centras. Gal tempai ir nėra tokie kokių visi nori, bet Vilnius ne Šanchajus. Vargiai tokia plėtra būtų galima, jei čia būtų buvę prikepta sovietinių daugiabučių. Šiaip aš už kelių medinių pastatų išsaugojimą ir sutvarkymą, kartu padarant mažą parkelį - atrodytų labai egzotiškai ir įdomiai šalia didelių modernių pastatų.Paskutinis taisė Edd; 2012.03.24, 22:40.
Comment
-
grustnyj teisus. Pas mane į kaimynystėje esančiuos namus buvo atkelti gyventojai iš kalvarkių kai šlavė visas lūšnas. bet mes ne apie tai.
WastedYears gal ir gerai,kad sovietai nelietė to rajono. Beje, jis jau ten nuo...Vytauto Didžiojo laikų ir kas įdomiausia dar 16-17amžiuje apie juos sklido kalbos ir buvo šiokia tokia egzostika vakariečiams
Anyway, lūšnos kada nors grius. Turėsime laisvą plotą. Viską galima planuoti naujai. Jei būtų pristatę monolitinių monstrų tai NMC atrodytų baisiau. Bent jau man. Nei griautų juos, nei iškeldintų gyventojus...Dabar - lūšną ar dvi nugriauni, ir gali statyti verslo centrą. Tai laiko klausimas. Visai neseniai ir garsusis Canary Wharf buvo šiukšlynas,-dokynas dabar - vienas patraukliausių centrų visoje Europoje, o gal ir pasaulyje. Man tos lūšnos nekrenta į akis, nes jas užstoja, jos nėra matomos plika akimi. Tūlas svečias, jei nelandžios giliau, jų ir nematys. Man labiau nepatika teritorija link Lvovo stotelės (tiek kitapus Holiday inn, tiek lkalavrijų gatve), kur 2-4aukštų mūrinukai ir tarp jų esančios laukymės. Tikrai galėtų formuoti kvartalą- gatvę, nes dabar nei šis, nei tas.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąIš dalies galėjo. Pažiūrėk kiek namų pastatė Sovietai ir kiek pastatė Lietuva. Sovietai dažniausiai tokius namus kaip Šnipiškėse naikino, o žmones kraustydavo į tada naujus daugiabučius. O čia turbūt nesuspėjo."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąGalėjo. Daug "Justiniškių", "Fabijoniškių" reikėdavo jiems pastatyti. Gal ir nesuspėjo, nežinau. Tarp-kitko, visiškai ne faktas kad čia butu eilinis "naujas rajonas"
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąNa ir mūsų Naująją Vilnią irgi pastatė, labai daug žmonių iš Šešto kilometro perkraustė būtent į naujus namus N. Vilnioje Parko, Genių gatvėse."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąMes apie kokius mastus kalbam?......
Comment
Comment