Taigi, šiek tiek postmodernizmo. Dabartinė paskirtis: biurai, bankas, naktinis klubas, kavinė
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Justiniškių 64, VILNIUS
Collapse
X
-
visai normaliai atrodo man visai patinka aisq ziurint lietuvos mastu
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
As nezinau kaip jus galvojat pries balsuodami. As tai palyginu mazdaug su kitais pastatais. O dauguma pastebejau visiems pastatams duoda didziulius balus. Paskui jauciu bus taip, kad sv. Onos baznycia arba Vilniaus katedra aplenks kokia nors prisikelimo baznycia Kaune ir pan. As manau, kad vien tik Vilniuje galima rasti tukstancius geresniu pastatu uz sita.
3/10 ir sutinku, kad tokiu pastatu net neverta deti.
Comment
-
Parašė JohnTik baisiausia butu ne tai, kad Onos baznycia aplenktu Prisikelimo baznycia (kuo ji bloga?), o vat koks nors toks pastatas.
Comment
-
Anonymous
Parašė JohnVertinant pastata visiskai normalu vertinti ir jo istorine svarba, tik aisku nepervertinant tos svarbos kaip vienintelio absoliutaus kriterijaus.
Comment
-
Parašė EddParašė JohnTik baisiausia butu ne tai, kad Onos baznycia aplenktu Prisikelimo baznycia (kuo ji bloga?), o vat koks nors toks pastatas.
O Justė - nieko labai tragiško nematau (išskyrus tuos idiotiškus laiptus per visą fasadą). Pastaruoju metu pristatyta žymiai baisesnių pastatų 7/10It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
tas, kas negerbia praeities, negali tiketis pagarbos ateity ...
ramiau, sis pastatas - tai 9-o desimtmecio vilniaus architekturos klasika, geriau tai, negu "15-austis akropolis" arba "s arena". savo laiku, tai buvo vienas moderniausiu pastatu vilniuje, ir lietuvoje manyciau.
nesuprantu, kaip neprofesionalus zmogus galetu tvirtinti, kad sis pastatas - tragedija, o tokiu (neprofesionalu) cia ganetinai daug. kai kurie is jusu tiesiog elgiasi nekorektiskai.
Comment
-
@F-R-Z: Man keista kai kazkas bando aiskinti, kad pas kazka neprofesionalus skonis ir pan. nesamones. Architektura yra menas ir kaipo toks jis negali buti ispraustas i kazkokius remus, kurie vadintusi "profesionalu", "grazu" ir pan. Todel viena karta baikim tas nesamones, cia jums ne tikslieji mokslai. Aisku kai kuriems naudinga apsiskelbti 'profesionalais'.
O tas "sedevras" man nera joks sedevras ir tai profesionali mano nuomone. Beje, kai si "sedevra" state as netoli jo gyvenau, todel turejau proga matyti "sedevro" gimima.
Comment
-
Profesionalas ar ne, siame forume berods ne taip svarbu. Taciau kai kurie komentarai, issakyti ir sioje temoje, atrodo ne tai kad neprofesionaliai, kiek parodantys neisprusima arba "kaimietiskuma" (siap pries kaima nieko blogo neturiu) . Jei sakyti blogai, tai bent argumentuoti kuo.... tuo labiau, kad patys zinom, kad sis pastatas nera tokia "tragedija", palyginus su tuo, kas buvo ar dabar statoma
Butent del to, tiesa sakant, ignoruoju si balsavima
Comment
-
Parašė ANDRIUS
Profesionalas ar ne, siame forume berods ne taip svarbu. Taciau kai kurie komentarai, issakyti ir sioje temoje, atrodo ne tai kad neprofesionaliai, kiek parodantys neisprusima arba "kaimietiskuma" (siap pries kaima nieko blogo neturiu) . Jei sakyti blogai, tai bent argumentuoti kuo.... tuo labiau, kad patys zinom, kad sis pastatas nera tokia "tragedija", palyginus su tuo, kas buvo ar dabar statoma
Tas pastatas, postmodernistinis, MANO manymu neturi jokios vertes, tai ne architektura...
Comment
Comment