O tai kaip sakėte, kad Kauno Vytauto parke yra tu senovinių lempučių, tai aš supratau kaip nuaiti užlipti ant stulpo ir išsisukti, ar jūs man norėjote pasakyti kanors kita, nes aš nelabai supratau.
O tai kaip sakėte, kad Kauno Vytauto parke yra tu senovinių lempučių, tai aš supratau kaip nuaiti užlipti ant stulpo ir išsisukti, ar jūs man norėjote pasakyti kanors kita, nes aš nelabai supratau.
Dalyje statomo Vakarinio aplinkkelio ir jo prieigose sumontuoti šviestuvai ir naktimis šviečia. Apšvietimas LED. Šviesa visai maloni, kontrastingumas geras - vairuojant kažkaip lengviau žiūrisi nei prie oranžinės natrio šviesos - galbūt dėl platesnio šviesos spektro.
Nežinau ar čia "rimtesni" LED'ai sumontuoti, ar tiesiog nesimaišo su gretima natrio šviesa, bet apšvietimas tikrai geresnis nei kitose vietose, kur sumontuoti eksperimentiniai LED šviestuvai, pvz. Goštauto g. ir Žvėryne.
O kokie šviestuvai jau veikiančioje Vakarinio aplinkkelio dalyje?
Veikiančioje dalyje Vilniuje gan paplitę ir iki šiol montuojami natriniai Philips "Selenium" šviestuvai. Šiaip gal ir neblogi - elektroninis droselis, gera reguliuojama optika, tik labai neatsparus korpusas. Beje, prieš keletą savaičių jau teko pravažiuot statomo aplinkkelio atkarpa iki Pilaitės pr. - apšvietimas tikrai malonus akiai, kaip šiltesnio spektro gyvsidabrio lempų. O šviesiau nei kitur ten atrodo tikriausiai dėl to, kad nesimato aplinkinių šviesų.
Vakar (pirmąkart) pastebėjau VGAET'o elektromonterius dirbat viename iš Šeškinės kiemų. Keista, bet šviestuvas šioje boilerinės pusėje taip ir liko neveikiantis. Teks informuoti
Vakar (pirmąkart) pastebėjau VGAET'o elektromonterius dirbat viename iš Šeškinės kiemų. Keista, bet šviestuvas šioje boilerinės pusėje taip ir liko neveikiantis. Teks informuoti Atvaizdas
Gal išsiaiškino, kad požeminis kabelis užsilenkė, o tai sutvarkyti ne taip paprasta. Laido "nuo šviestuvo iki šviestuvo", kaip seniau, tokiais atvejais lyg ir nebekabina...
Gal išsiaiškino, kad požeminis kabelis užsilenkė, o tai sutvarkyti ne taip paprasta. Laido "nuo šviestuvo iki šviestuvo", kaip seniau, tokiais atvejais lyg ir nebekabina...
Nuo ko kabeliai "užsilenkia" po žeme?
Mačiau kaip balandį VGAET Šeškinės gatvėje kasinėjo...
pagaliau įkelsiu savo pirmą temą
Taigi visu pirma čia Šiausliuose prifotkinau nuotraukų su RTU-001-125 arba kitaip tariant "Ogoniok". Šio tipo šviestuvai yra mano mėgstamiausi (ir pats turiu vieną tokį) taigi nuotraukos:
prie Šiaulių bulvaro dar trys užsilikę, vienas veikia kiti 2 veikia (vienas buvo perdegęs tai pakeitė):
Paskutinis taisė digital; 2022.04.17, 17:21.
Priežastis: atkurta foto
Dabar mano pirma tema ir aš įkelsiu keleta nuotraukų iš šiaulių bulvaro apšvietimo. Pirmoje nuotraukoje bus jau labai senai užsilikę 3 "ogoniokai" bulvaro gale. vienas perdegęs, kiti 2 degantys:
Paskutinis taisė digital; 2022.04.17, 17:21.
Priežastis: atkurta foto
ar galėtumėte man pasakyti kaip į šį puslapį/pranešimus kelti nuotraukas, nes aš bandžiau o man kniekaip neišeina tai ar galėtumėt paiškinti nes man tikrai neaišku.
ar galėtumėte man pasakyti kaip į šį puslapį/pranešimus kelti nuotraukas, nes aš bandžiau o man kniekaip neišeina tai ar galėtumėt paiškinti nes man tikrai neaišku.
Kelk čionais http://foto.terpe.lt/ arba į kokią kitą talpyklą, o linką - "BBcode atvaizdo nuoroda" dėk į forumą
Vakar (pirmąkart) pastebėjau VGAET'o elektromonterius dirbat viename iš Šeškinės kiemų. Keista, bet šviestuvas šioje boilerinės pusėje taip ir liko neveikiantis. Teks informuoti Atvaizdas
Seniau veikiančioje dalyje Vilniuje gan paplitę ir iki šiol montuojami natriniai Philips "Selenium" šviestuvai. Šiaip gal ir neblogi - elektroninis droselis, gera reguliuojama optika, tik labai neatsparus korpusas. Beje, prieš keletą savaičių jau teko pravažiuot statomo aplinkkelio atkarpa iki Pilaitės pr. - diodinis apšvietimas tikrai malonus akiai, kaip šiltesnio spektro gyvsidabrio lempų. O šviesiau nei kitur ten atrodo tikriausiai dėl to, kad nesimato aplinkinių šviesų.
Comment