Labai ačiū už informaciją Godo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Miestų gatvių apšvietimas
Collapse
X
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąSveikas Taip, Kauno Vytauto parke tokių dar yra http://fotkidepo.ru/?id=photo:834354 Ką jau čia slėpsi, turiu ir aš tokią http://fotkidepo.ru/?id=photo:703084 bet tik vieną Ir nors ji gerokai pavargusi, skirtis su ja ne itin norisi...
Comment
-
Parašė Vytautas_lamps Rodyti pranešimąO tai kaip sakėte, kad Kauno Vytauto parke yra tu senovinių lempučių, tai aš supratau kaip nuaiti užlipti ant stulpo ir išsisukti, ar jūs man norėjote pasakyti kanors kita, nes aš nelabai supratau.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąBeje, įdomu, jog ten svetlinos (tikrai ne viename mieste) yra tik su lizdais "įprastinėje padėtyje", tuo tarpu pas mus - tik atvirkštiniais
Comment
-
Dalyje statomo Vakarinio aplinkkelio ir jo prieigose sumontuoti šviestuvai ir naktimis šviečia. Apšvietimas LED. Šviesa visai maloni, kontrastingumas geras - vairuojant kažkaip lengviau žiūrisi nei prie oranžinės natrio šviesos - galbūt dėl platesnio šviesos spektro.
Nežinau ar čia "rimtesni" LED'ai sumontuoti, ar tiesiog nesimaišo su gretima natrio šviesa, bet apšvietimas tikrai geresnis nei kitose vietose, kur sumontuoti eksperimentiniai LED šviestuvai, pvz. Goštauto g. ir Žvėryne.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2013.10.08, 07:55.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąO kokie šviestuvai jau veikiančioje Vakarinio aplinkkelio dalyje?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė railman Rodyti pranešimąVakar (pirmąkart) pastebėjau VGAET'o elektromonterius dirbat viename iš Šeškinės kiemų. Keista, bet šviestuvas šioje boilerinės pusėje taip ir liko neveikiantis. Teks informuoti
Atvaizdas
- - - - - - - - - -
aut. Čestmír BrandejsPaskutinis taisė Godo; 2013.10.11, 02:20.
Comment
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąGal išsiaiškino, kad požeminis kabelis užsilenkė, o tai sutvarkyti ne taip paprasta. Laido "nuo šviestuvo iki šviestuvo", kaip seniau, tokiais atvejais lyg ir nebekabina...
Mačiau kaip balandį VGAET Šeškinės gatvėje kasinėjo...
Parašė Godo Rodyti pranešimąNetyčia čekų apšvietimiečių facebooke išsiaiškinau, kad tai čekoslovakiška "kobra"
Atvaizdas
aut. Čestmír Brandejs
Kai kurių atsakymų ieškome po keletą metų, bet galų gale randame! Nerealiai realus variatas
Comment
-
pagaliau įkelsiu savo pirmą temą
Taigi visu pirma čia Šiausliuose prifotkinau nuotraukų su RTU-001-125 arba kitaip tariant "Ogoniok". Šio tipo šviestuvai yra mano mėgstamiausi (ir pats turiu vieną tokį) taigi nuotraukos:
prie Šiaulių bulvaro dar trys užsilikę, vienas veikia kiti 2 veikia (vienas buvo perdegęs tai pakeitė):
Comment
-
Parašė Vytautas_lamps Rodyti pranešimąar galėtumėte man pasakyti kaip į šį puslapį/pranešimus kelti nuotraukas, nes aš bandžiau o man kniekaip neišeina tai ar galėtumėt paiškinti nes man tikrai neaišku.Paskutinis taisė railman; 2013.10.15, 22:18.
Comment
-
Parašė railman Rodyti pranešimąVakar (pirmąkart) pastebėjau VGAET'o elektromonterius dirbat viename iš Šeškinės kiemų. Keista, bet šviestuvas šioje boilerinės pusėje taip ir liko neveikiantis. Teks informuoti
Atvaizdas
Parašė Godo Rodyti pranešimąGal išsiaiškino, kad požeminis kabelis užsilenkė, o tai sutvarkyti ne taip paprasta. Laido "nuo šviestuvo iki šviestuvo", kaip seniau, tokiais atvejais lyg ir nebekabina...
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVisur šviesos diodai?
Parašė Godo Rodyti pranešimąSeniau veikiančioje dalyje Vilniuje gan paplitę ir iki šiol montuojami natriniai Philips "Selenium" šviestuvai. Šiaip gal ir neblogi - elektroninis droselis, gera reguliuojama optika, tik labai neatsparus korpusas. Beje, prieš keletą savaičių jau teko pravažiuot statomo aplinkkelio atkarpa iki Pilaitės pr. - diodinis apšvietimas tikrai malonus akiai, kaip šiltesnio spektro gyvsidabrio lempų. O šviesiau nei kitur ten atrodo tikriausiai dėl to, kad nesimato aplinkinių šviesų.
Comment
Comment