Aciu Eziukas uz nuotraukas! Dziugu pamatyti atnaujintus Siaulius.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tiesiog Šiauliai
Collapse
X
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąBanalu,bet gražuW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąO ką tos vėliavos simbolizuoja?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąPer viduri Lietuvos vėliava, o šonuose Šiaulių herbai !Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąOsi, sakau, gal reikėjo paimti daugiau viršaus (kad katedra tilptų) apačios sąskaita...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąIš mašinos neišėjo taip gerai nusitaikyt.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąOzis, žiūriu esi naują fotografavimo rūšį atradęs ! Fotografijos iš mašinos !Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Gaila, kad priešpaskutinė, bažnyčios, nuotrauka tamsoka gavosi. Man tai pats gražiausias, o ir deja, vienintelis, pastatas Šiauliuose. Užtenka pažvelgti į prieškarines Šiaulių nuotraukas, kad suprastum - koks buvo pragaištingas II - asis pasaulinis karas Šiaulių senamiesčiui.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąGaila, kad priešpaskutinė, bažnyčios, nuotrauka tamsoka gavosi. Man tai pats gražiausias, o ir deja, vienintelis, pastatas Šiauliuose. Užtenka pažvelgti į prieškarines Šiaulių nuotraukas, kad suprastum - koks buvo pragaištingas II - asis pasaulinis karas Šiaulių senamiesčiui.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąGaila, kad priešpaskutinė, bažnyčios, nuotrauka tamsoka gavosi. Man tai pats gražiausias, o ir deja, vienintelis, pastatas Šiauliuose. Užtenka pažvelgti į prieškarines Šiaulių nuotraukas, kad suprastum - koks buvo pragaištingas II - asis pasaulinis karas Šiaulių senamiesčiui.
Comment
-
Na,Aušros alėja,aišku,graži,bet nieko tokio ypatingo ten nėra.Senoviškų pastatų yra kiekviename mieste ir miestelyje.O tokių kaip Šiaulių katedra Lietuvoje tik keletas.Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment