Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Naujojo miesto centro (NMC) vaizdai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Keletas įdomių NCC kadrų iš lenkiškos skyscrapercity.com sekcijos

Foto: szym'car

daugiau (su tekstų lenkiškai) čia:

http://www.skyscrapercity.com/showth...386944&page=35

Comment

NMC vaizdų kaita iš paukščio skrydžio

2007-04-15

2007-04-29

2007-05-21

2007-05-21

2007-05-21

2007-05-21

2007-06-08

2007-06-08

2007-06-08

2007-08-17

2007-09-05

2008-04-23

2009-05-30

2009-08-20

2010-10-09

2010-10-09
      Paskutinis taisė Propper; 2012.02.29, 23:38.

Comment

NMC 2011-03-16 ankstų rytą

2011-03-16

2011-03-16

Comment

NMC 2011-04-24 Šv. Velykų rytą

2011-04-24

2011-04-24

Comment

Nuostabios nuotraukos!
            Spune-mi dacă-i între noi iubire

Comment

Nmc 2011-06-03

2011-06-03

Paskutinis taisė Propper; 2012.02.29, 23:19.

Comment

Comment

Comment

Sakūrų parkelis prie Swedbank

Flickr

Comment

Flickr

Comment

Kaip visada, dėkui už nuostabias nuotraukas Lettered negaliu sulaukt savo sekančio apsilankymo Vilniuje 2014-tų vasarą

Comment

Ko taip negreit? Buvau Vilniuje prieš pora savaičių. Trumpai, svaitgaliui. Stipriai pasibaisėjau smėlio audrom, smėlėtom, duobėtom gatvėm, ištrupėjusiais šaligatviais, automobilių parkavimu tiesiog purvynuose. Gal per kurį laiką jau nuo panašių vaizdų spėjau atprasti. Kaip bebūtų labai puikios nuotraukos Lettered ir puikiai pagauta atmosfera. Už poros mėnesių pabūsiu Vilniuj kurkas ilgiau, tikiuosi išvysti kitokį Vilnių.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                            Ko taip negreit? Buvau Vilniuje prieš pora savaičių. Trumpai, svaitgaliui. Stipriai pasibaisėjau smėlio audrom, smėlėtom, duobėtom gatvėm, ištrupėjusiais šaligatviais, automobilių parkavimu tiesiog purvynuose. Gal per kurį laiką jau nuo panašių vaizdų spėjau atprasti. Kaip bebūtų labai puikios nuotraukos Lettered ir puikiai pagauta atmosfera. Už poros mėnesių pabūsiu Vilniuj kurkas ilgiau, tikiuosi išvysti kitokį Vilnių.
                            Tai kad praktika neleis šią vasarą, o kitais mokslo metais neplanuoju irgi lankytis, kadangi bus galutiniai metai, tai galutinių metų projektą reikės rašyt, nemažai darbo su tuo bus, tai tik vasarą kitą atsilaisvinsiu. O šiaip tai geras pastebėjimas deep'ai, aš kiekvieną kartą kai atskrendu tai pastoviai pasibaisėju paminėtais vaizdais, bet su laiku priprantu

Comment

Baisėkitės jūs kiek norit, tokioje klimato juostoje, kurioje yra Lietuva, nereikia norėti stebuklų. Didelis temperatūrų svyravimas nėra gerai nei vienam paviršiui. To išvengia nemaža dalis vakarų valstybių, o iki skandinavijos šalių lygio mums dar reikia priaugti tiek gatvių tvarkymo technologijomis tiek finansinėmis galimybės. Mano pastebėjimais Vilnius tikrai tvarkosi šauniai. Tiesa šią savaitę teko pastebėti, kad Ukmergės gatvėje provėžos sutvarkytos nauju būdu, kiek girdėjau jis pigesnis, na ir pagal mane ne taip išdarko gatvės vaizdą kaip tie "lopai".
                              Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
                                Baisėkitės jūs kiek norit, tokioje klimato juostoje, kurioje yra Lietuva, nereikia norėti stebuklų. Didelis temperatūrų svyravimas nėra gerai nei vienam paviršiui. To išvengia nemaža dalis vakarų valstybių, o iki skandinavijos šalių lygio mums dar reikia priaugti tiek gatvių tvarkymo technologijomis tiek finansinėmis galimybės. Mano pastebėjimais Vilnius tikrai tvarkosi šauniai. Tiesa šią savaitę teko pastebėti, kad Ukmergės gatvėje provėžos sutvarkytos nauju būdu, kiek girdėjau jis pigesnis, na ir pagal mane ne taip išdarko gatvės vaizdą kaip tie "lopai".
                                Geras pastebėjimas, nedaug tokių šalių, kur tokie temperatūrų svyravimai, šią žiemą beveik kasdien naktį minusinė temperatūra, dieną pliusinė. Pavasario pradžioje visada labai daug nuo žiemos būna smėlio ir druskų, bet viskas tvarkingai buvo sušluota, kiek pastebėjau, ir surinkta, o lietus viską nuplauna dar labiau, tik porą savaičių trukta toks dulkinas ir nešvarus periodas, kol šluojami nešvarumai ir nėra lietaus.
                                O dėl pačios infrastruktūros ir gerbūvio tvarkymo, tai tenka pritarti deep'ui, tie visi gatvių lopymai ar šaligatvių perklovimai labiau simboliniai, Vilnius pagal gatvių, šaligatvių, parkų būklę stipriai atsilieka nuo kaimyninės Lenkijos ar Gudijos, net nekalbant apie Vakarų Europos šalis. Kai su tuo susigyveni, pripranti ir net nebepastebi, bet iš kitur atvažiavus, tai gali labai nekokį įspūdį palikti.
                                Viso to prižastis jau buvau paskaičiavęs kažkada, pavyko rasti:
                                http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=338
                                Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                  O dėl pačios infrastruktūros ir gerbūvio tvarkymo, tai tenka pritarti deep'ui, tie visi gatvių lopymai ar šaligatvių perklovimai labiau simboliniai, Vilnius pagal gatvių, šaligatvių, parkų būklę stipriai atsilieka nuo kaimyninės Lenkijos ar Gudijos, net nekalbant apie Vakarų Europos šalis. Kai su tuo susigyveni, pripranti ir net nebepastebi, bet iš kitur atvažiavus, tai gali labai nekokį įspūdį palikti.
                                  Viso to prižastis jau buvau paskaičiavęs kažkada, pavyko rasti:
                                  http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=338
                                  Taip, skirtumas tikrai yra.. įdomu kiek iš tų miesto biudžeto lėšų skiriama infrastruktūrai gerinti kaimyninėse šalyse ir Lietuvoje. Be to, ar Vilniuje kelių situacija kada buvo geresnė? Aš nepamenu
                                  Nutiesus visus planuojamus aplinkkelius ir mažiau kursuojant sunkiasvoriui transportui miesto teritorijoje, situacija dar pagerės. Tikėkimės netolimoje ateityje ir didesnio finansavimo mūsų keliams. Bet bendra situacija Vilniuje tikrai nėra tokia tragiška, kaip bandoma kartais nupiešti.
                                  Miestai.net Fb

Comment

Flickr

Comment

Puikios nuotraukos ir atmosfera, atspindėta jose. Ačiū, Lettered!

Comment

Vilniuje vėl žydi sakūros

Flickr

Comment

Vėl žydi sakuros.

Paskutinis taisė Lettered; 2015.04.29, 00:01.
                                          Flickr

Comment

Working...
                                          X