Parašė Knope
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Medžiai ir želdiniai miestuose
Collapse
X
-
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
-
Parašė Knope Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kai suirs, užpils naują. Šiaip mulčius labai gerai. Aš kieme visus medžius ir krūmus mulčiuoju. Augalui gerai, ir man mažiau darbo. Bėda, kad savivaldybė naudoja atgrubnagiškai. Pila bilekaip krūvom nepritaikytose vietose. Ir pats mulčius stambus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Tokiose vietose reikėtų a) stulpelių arba akmenų, kad žmonės pradėtų gailėti savo transporto priemonių, b) žemaūgių krūmelių (būna tokių, kurie palei žemę vešliai auga, užima tiek ploto, kiek tik gali). Bent man daug gražiau atrodytų, nei dideli išplaunami mulčiaus plotai.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Taip. Bet mulčius pigiau.
Comment
-
Man tai geriausia vešli pieva. Ir gali būt aukštos smilgos. Mulčius tvarkingai atrodo pirmą mėnesį.
- 1 patinka
Comment
-
Man tai geriausia vešli pieva. Ir gali būt aukštos smilgos. Mulčius tvarkingai atrodo pirmą mėnesį.
Mulčius atrodo tvarkingai jei būna tvarkingai paruošta vieta jam susėt. Kai sukraunama aukštom stirtom ir jos išplaunamos pirmo stipresnio lietaus tai natūralu, kad atrodo atitinkamai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąMulčius be augalų atrdo keistai. Jei jau nemano, kad kažkas normaliai augs ir užpildys visą plotą, tai gal pilti skaldelę, akmenis. Knopes nuotraukoje akivaizdi nesąmonė.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Ten susodinti krūmai šiaip jau. Tai mulčius labai vietoje.
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimąTaip, kaip ir vietoj, bet beveik visose tose salelėse iš po mulčiaus lenda plėvele, atrodo nekaip, tiesiog, netvarkinga. O kaip bus ateityje?
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąTai savaime kyla klausimas, ką tie retai susodinti augalai veiks tame plote, jei per plėvelę net plėstis negalės?
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Būtent, mūsuose kažkodėl renkamasi sodinti menkus krūmelius, o ne tokius, kurie kolonizuoja visą plotą, ir kuriems tada nebereikia nei mulčiaus, nei plėvelės, ir žmonės nustoja vaikščioti ne vietoje.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTai tie krūmai turėtų užaugti. Galima nebent kvestionuoti kiek jų sodinama į kv. metrą. Konstitucijos pr. irgi sodinom menkus krūmelius, tik tankiai, o užaugo normaliai.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Jau bandė taikyti tvarų šienavimą. Runkeliai pradėjo kaukti ir reikalauti Chruščiovo laikų pievų šienavimo standartų, kurį dabartinis kaušas meras nuosekliai taiko.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Užtat erkių smarkiai sumažėjo.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąpusu tegul daugiau sodina mieste ir erkiu sumazes
- 1 patinka
Comment
Comment