Buvau ir ash nuvykes idomumo deliai y sy miesta. Keletas nuotrauku ish mano albumo:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Visaginas
Collapse
X
-
as buvau Visagine pora kartu. nelabai ten draugiski zmones..labai daug rusu ir kitu kitatauciu. bet tdada dalyvavau rengini "Rudenines". tai ten fainiai buvo gal kas buvot "Rudeninese" ? mes buvom "Gervele" is Klaipedos. ir dar pries didziausia koncerta dar dalinom lankstinukus kurie reklamavo KlaipedaJei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
Nuotraukos iš viešbučio man - kaip iš akies lupta Pripetė. Nors pamąstymai, jog Visagine gyventi dėl to nesaugu, mažų mažiausiai juokingi: jei kas atsitiktų elektrinei, pusę Europos labai stipriai apšvitintų ir dar kitus žemynus pasiektų radiacija.
Nors kad tvarkingas miestelis, sutinku. Nebūčiau pagalvojęs, jog čia Lietuva: tipiškas sovietmečiu pastatytas darbininkų miestukas, kurių mūsų valstybėje ne tiek ir daug.
Comment
-
Tik jau nereikia taip perdėti su puse Europos. Ar po Černobylio avarijos, kas nors nutiko pusei Europos? Nieko apokaliptiško, kaip kai kurie šnekate. Taip, pačios artimiausios apylinkės jau būtų užterštos taip, kad gyventi būtų neįmanoma, o kokį plotą tas užterštumas apimtų, matyt labiausiai priklausytų nuo vėjo krypties tuo metu, jei kažkas (tfu tfu tfu) atsitiktų. Būtų vėjas iš šiaurės - labai smarkiai kliūtų Vilniui, juk ne taip ir toli.Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.28, 01:41.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTik jau nereikia taip perdėti su puse Europos. Ar po Černobylio avarijos, kas nors nutiko pusei Europos? Nieko apokaliptiško, kaip kai kurie šnekate. Taip, pačios artimiausios apylinkės jau būtų užterštos taip, kad gyventi būtų neįmanoma, o kokį plotą tas užterštumas apimtų, matyt labiausiai priklausytų nuo vėjo krypties tuo metu, jei kažkas (tfu tfu tfu) atsitiktų. Būtų vėjas iš šiaurės - labai smarkiai kliūtų Vilniui, juk ne taip ir toli. Aš tikrai būčiau už šio tarybinio agregato uždarymą, arba bent jau modernizavimą iš pagrindų, kiek tai įmanoma, naujas reaktorius irgi būtų išeitis.
Comment
Comment