Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[PAL] Palanga vasarą
Collapse
X
-
Parašė pjerobanali fotke, be jokios minties. eiline fiksacija
su mintimi, nesugadintu jokios parodos, bet čia dauguma megėjišku nuotrauku, padarytų siekiant parodyti atsinaujinančią šalį bei architektūrą, o ne parodyti fotografavimo gabumus.
Comment
-
Nepamenu kokioje gatveje, bet cia paskutine lygiagreti jurai siauriniame palangos gale ~priesais moteru pliaza.Labai nuosaiki skandinaviska kurorotine architektura. Priekinis rudas fasadas iskaltas medzio drozliu plokstemis.
Visoje palangoje pasitaike tik keli nuosaikus poilsio namai o tai dauguma dabartiniu "naujalietuviski" su kalvio darbo vartais ar lakuotais vezimo ratais, vienzu atvaziavo muzikas is ukmerges ir daro avangardaפוניקולאַר
Comment
-
Parašė Daliussaš tikiu, kad tavo daromos foto profesionalios, meniškos,
su mintimi, nesugadintu jokios parodos, bet čia dauguma megėjišku nuotrauku, padarytų siekiant parodyti atsinaujinančią šalį bei architektūrą, o ne parodyti fotografavimo gabumus.
Kad nuotrauka, banali ir be minties tai faktas, kuri mane taip pat kaip ziurovo atsinaujinancio miesto Palanga, arba kitaip sakant kaip ekskursija po ja, visai nesudomino ir tiek. (tiesiog matosi, kadras ir kaire, kadras i desine)
Comment
-
Parašė xXxNe kiekviena nuotrauka ziurovas nori matyti meniska, skirk du skirtingus dalykus.
Kad nuotrauka, banali ir be minties tai faktas, kuri mane taip pat kaip ziurovo atsinaujinancio miesto Palanga, arba kitaip sakant kaip ekskursija po ja, visai nesudomino ir tiek. (tiesiog matosi, kadras ir kaire, kadras i desine)
Nuotrauka labai liuks. Man, senokai buvusiam Palangoje, visos nuotraukos paliko gerą įspūdį. O ta kritikuojama - ypač. Jaučiasi kurorto dvasia ir alsavimas. Matosi kaip apsitvarkė miestelis. Daugiau tokių nuotraukų. Menynykams siūlau prisipirkti iš gintaro nuklijuotų paveikslėlių, prisisabačinti juos prie sienos ir spoksoti kol akys išsprogs.
Comment
-
Na pagaliau ir aš paskirsiu savo indėlį šiai temai Visos nuotraukos darytos Liepos 30 d.
Tik atvykus į stotį pasitinka atnaujinta aikštė, kurioje net 2 (!) mini-Maximos
Žengiame Basanavičiaus gatviop, kurios prieigose - sudegęs Kurhauzas
Žmonių kol kas nėra daug
Ilgai netrukus jau esame jūriep. Grėsmingai atrodo debesis kairėje
Dar 1988 teko fotografuotis prie tokio paties arba panašaus laivo
Nulijo šioks toks lietutis, deja teko slapstytis
Kaip kam lietus visai nepatiko
O tada jau prasidėjo Liūties eigos, deja, nepavyko nutraukti, bet pagal rezultatus galima spręsti, kaip viskas vyko
Uch, ar tai ta pati gatvė?
Šiaip Basanavičiaus periferija
Sulytas pajūris
Gera gatvės kanalizacija netruko išdžiovinti liūties padarinius
O žmonių nemažėja
Iš kitos upelės pusės
Indėnai, grojantys pagal fonogramą. Regis reklamuoja kažkokį savo albumą
Aktoriaus pasirodymas
Dar indėnų?
Žmonių vis dar nemažėja
Mano galerija Flickr'yje
Comment