takai takeliai praminti nuo namų iki mokyklos...aplink Zumpę
šitas 65m dangoraižis vakar griuvo
senasis Rygos-Karaliaučiaus plentas (dabartine Dariaus ir Girėno gatvė) kaip ant delno
SimCity
Kelias Jurbarkas-Tauragė.Pramoninis rajonas. Skaičiukai, keramika...kažkada klestinčios gamyklos. Raudonas pastatas Bastilijos sporto kompleksas, pagrindinė Tauragės sporto arena
Tauragėj per vasarą vien kokius du kartus tenka apsilankyt, tai dauguma vietų matytos O naujoji aikštė ir pilis-gimnazija labai gražiai atrodo.. Buvau ten aną žiemą, kai eglutė papuošta joje buvo O šiaip jei dar fotografuosi ką nors, tai, manau, patiks nuotraukos iš užtvankos. Rudenį ten ypač nuostabu
geras klausimas Nesu 100% tikras, bet manau, paprasčiausiai naujoji aikštė yra didesnė ir patogesnėje vietoje. Beto, šalia miesto simboliu laikoma Tauragės pilis. Manau dėl to...
Čia ir anksčiau buvo parkelis su fontanu, kuris jau senokai neveikė, ir parkas buvo gerokai labiau aptriušęs nei senoji aikštė, todėl jo pavertimas nauja aikšte tikrai džiugus ir sveikintinas reiškinys, dėl kurio, kaip nekeista nebuvo jokių pykčių ir prieštaravimų
Senai bepildžiau šią temą. Nors dabar ir gryžt į Tauragę užsukt laiko nėra,o dar ir viską slepia storas sniego sluoksnis, tai pasinadosiu keletu nuotraukų iš www.taurage.lt . Žinojau apie skvero prie bažnyčios atnaujinimą, tai pralekdamas kažkada "nušoviau" keletą kadrų dar prieš atnaujinimą. Tikrai vargana vieta buvo, vadinamas Holivudas Prieš :
Centrinė aikštelė
Suoliukai...gulėjimui turbūt
Po:
Centre pastatytas paminklas Kęstučio apygardos partizanams (skulpt. R.Midvikis)
Taip, Tauragė stipriai ir gražiai atsinaujinusi, buvau prieš Kalėdas. O ir pats miestas man jaukus, - iš vaikystės prisimenu Jūros pakrantes. Tik man, kaip ir močiutei, nepatinka naujas parkelio atnaujinimas su ta grubia skulptūra. Siūlyčiau kažką grakštesnio, kad ir apie Kęstutį..
Tai jau tikrai, kad puikiai... Nors Tauragė ir kiek mažesnis miestas už Telšius, bet miesto tvarkymu Tauragė Telšius lenkia visa galva...
Prieštarauju 100prc. Tauragė man vienas nykesnių Lietuvos miestelių, išskyrus kelis jaukesnius kampelius, ten daugiau nieko nėra, o Telšiai tikrai labai jaukus miestukas, tiek architektūra, tiek landšaftu...
Prieštarauju 100prc. Tauragė man vienas nykesnių Lietuvos miestelių, išskyrus kelis jaukesnius kampelius, ten daugiau nieko nėra, o Telšiai tikrai labai jaukus miestukas, tiek architektūra, tiek landšaftu...
Taip, Telšiams išskirtinumo suteikia architektūra ir landšaftas, tačiau tuo požiūriu, kaip šių miestų savivaldybės tvarkosi miesto aplinką, Tauragė tikrai lenkia Telšius. Manau dabar Tauragėje sekantis rekonstrukcijos etapas turėtų būti aikštė prieš Vytauto ir Dariaus ir Girėno gatvių sankryžą, priešais Drogą, nes jos būklė baisi, o ir matoma visiems miestą kertantiems žmonėms.
Taip, Telšiams išskirtinumo suteikia architektūra ir landšaftas, tačiau tuo požiūriu, kaip šių miestų savivaldybės tvarkosi miesto aplinką, Tauragė tikrai lenkia Telšius.
Taip, būtent tai turėjau omeny. O ir šiaip pavasarį reiks įmest naujesnių foto iš Telšių palyginimui. Tikiuosi Telšiai taip pat greitai smarkiai pasikeis, nes žadama tvarkyti Masčio ež. pakrantes. Duok Dieve, kad nemirtų šis projektas...
Tvarkosi ir Telšiai, pagdindinė aikštė sutvarkyta, prie bažnyčios taip pat, gatvės tvarkingos arba tvarkomos dauguma Ir šiaip man pasirodė vienas jaukiausių Lietuvoje miestelių...
Comment