nuobodus penktadienis, todėl besėdėdamas sugalvojau paskraidyti nenorėsit nežiūrėsit, bet mano penktadienis bus skirtas žvilgtelt iš auštybių
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tauragė
Collapse
X
-
miegamasis rajonas
takai takeliai praminti nuo namų iki mokyklos...aplink Zumpę
šitas 65m dangoraižis vakar griuvo
senasis Rygos-Karaliaučiaus plentas (dabartine Dariaus ir Girėno gatvė) kaip ant delno
SimCity
Kelias Jurbarkas-Tauragė.Pramoninis rajonas. Skaičiukai, keramika...kažkada klestinčios gamyklos. Raudonas pastatas Bastilijos sporto kompleksas, pagrindinė Tauragės sporto arena
Liuteronų bažnyčia ir parkelis
Užtvanka
Pagrindinė naujoji miesto aikštė
...tai tiek tos Tauragės...
www.tvk.ltPaskutinis taisė boo; 2009.01.08, 14:51.
Comment
-
Ta proga, kad sekmadienį vėl atsidūriau Tauragėj, nusprendžiau paieškoti ko nors naujo mieste nedaug, bet kažką radau...
Bažnyčių gatvės pratęsimas-Mažvydo alėja... Pradžioje truputis vietos automobiliams.
Toliau jau pėsčiųjų zona
Kiek teko girdėt, turėtų būti atnaujintas ir šalia esantis parkelis
Šalia kitos bažnyčios kyla nauja klebonija
Čia buvęs darželis, šiuo metu neįgaliųjų profesinės reabilitacijos centras. Irgi remontuojamas
Comment
-
Tauragėj per vasarą vien kokius du kartus tenka apsilankyt, tai dauguma vietų matytos O naujoji aikštė ir pilis-gimnazija labai gražiai atrodo.. Buvau ten aną žiemą, kai eglutė papuošta joje buvo O šiaip jei dar fotografuosi ką nors, tai, manau, patiks nuotraukos iš užtvankos. Rudenį ten ypač nuostabu
Comment
-
geras klausimas Nesu 100% tikras, bet manau, paprasčiausiai naujoji aikštė yra didesnė ir patogesnėje vietoje. Beto, šalia miesto simboliu laikoma Tauragės pilis. Manau dėl to...
Čia ir anksčiau buvo parkelis su fontanu, kuris jau senokai neveikė, ir parkas buvo gerokai labiau aptriušęs nei senoji aikštė, todėl jo pavertimas nauja aikšte tikrai džiugus ir sveikintinas reiškinys, dėl kurio, kaip nekeista nebuvo jokių pykčių ir prieštaravimų
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąnuobodus penktadienis, todėl besėdėdamas sugalvojau paskraidyti nenorėsit nežiūrėsit, bet mano penktadienis bus skirtas žvilgtelt iš auštybių
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimą
Comment
-
Senai bepildžiau šią temą. Nors dabar ir gryžt į Tauragę užsukt laiko nėra,o dar ir viską slepia storas sniego sluoksnis, tai pasinadosiu keletu nuotraukų iš www.taurage.lt . Žinojau apie skvero prie bažnyčios atnaujinimą, tai pralekdamas kažkada "nušoviau" keletą kadrų dar prieš atnaujinimą. Tikrai vargana vieta buvo, vadinamas Holivudas
Prieš :
Centrinė aikštelė
Suoliukai...gulėjimui turbūt
Po:
Centre pastatytas paminklas Kęstučio apygardos partizanams (skulpt. R.Midvikis)
Comment
-
Parašė Nas Rodyti pranešimąTai jau tikrai, kad puikiai... Nors Tauragė ir kiek mažesnis miestas už Telšius, bet miesto tvarkymu Tauragė Telšius lenkia visa galva...
Comment
-
Parašė Rimantas Rodyti pranešimąPrieštarauju 100prc. Tauragė man vienas nykesnių Lietuvos miestelių, išskyrus kelis jaukesnius kampelius, ten daugiau nieko nėra, o Telšiai tikrai labai jaukus miestukas, tiek architektūra, tiek landšaftu...
Comment
-
Parašė Rimantas Rodyti pranešimąPrieštarauju 100prc. Tauragė man vienas nykesnių Lietuvos miestelių, išskyrus kelis jaukesnius kampelius, ten daugiau nieko nėra, o Telšiai tikrai labai jaukus miestukas, tiek architektūra, tiek landšaftu...Parašė GigaMan Rodyti pranešimąTaip, Telšiams išskirtinumo suteikia architektūra ir landšaftas, tačiau tuo požiūriu, kaip šių miestų savivaldybės tvarkosi miesto aplinką, Tauragė tikrai lenkia Telšius.
Comment
Comment