Jei akys neapgauna, tai Katedros senąsias čerpes keičia naujomis?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiauliai
Collapse
X
-
Salia manes praskrido arciau !
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Gražios nuotraukos... Ačiū. Bet ką veikia tokie ir panašūs egzemplioriai tokioje temoje?
Parašė Apollo Rodyti pranešimą
Dar kartą, dauguma nuotraukų tikrai gražios.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAr sovietukų daugiabučiai neseniai tapo didelę vertę turinčiu architektūriniu paveldu? Apšvieskite mane, prašau...Jei taip tai galiu ir aš Kaune papleškinti tokių mikrarojoninių kompleksų ir pasigirti, kad daugiau nei pusė kauniečių gyvena nuostabioje sovietinėje autentikoje. Atsiprašau už temos nukrypimą, bet jei jau atsiverčiu temos apie Šiaulius, jau tikiuos ko nors solidesnio nei tai ką, kątik pakomentavau.
Vat, kad ir šita varna, tupinti ant pagriuvusios sienos, ji irgi dalis mūsų miesto ir vien dėl to, kad nėra vertinama aplinkinių negali būti išmesta away
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAr sovietukų daugiabučiai neseniai tapo didelę vertę turinčiu architektūriniu paveldu? Apšvieskite mane, prašau...Jei taip tai galiu ir aš Kaune papleškinti tokių mikrarojoninių kompleksų ir pasigirti, kad daugiau nei pusė kauniečių gyvena nuostabioje sovietinėje autentikoje. Atsiprašau už temos nukrypimą, bet jei jau atsiverčiu temos apie Šiaulius, jau tikiuos ko nors solidesnio nei tai ką, kątik pakomentavau.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Dėkavoju už foto!!
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąDekui uz foto o stai ir mano ivaziavimas nuo tilzes gatves i kiema
Comment
Comment