vaizdai pro draugės buto langus manė pakurstė juos įamžinti ir parodyti juos jums
vaizdai lyg ir kasdieniški, bet man jie kažkuo labai mieli ir įdomūs (+žali
), todėl nutariau sudėti kai kurias foto čia 
pradėsiu nuo kaltininkų - vaizdų, kurie privertė nepabijoti užlipti ant seno sutrūnijusio komibloko balkono ir pafotografuoti

man tai jie lygūs

sudomino tas tolimas pastatas
jis turbūt žirmūnuose? kas jis per daiktas? gyvenamasis? kelių aukštų?

tokie vaizdai - mano silpnybė, dievinu gatvės perspektyvą

nervina ta siena, bet nuotrauka man vis tiek labai patinka

į kitą pusę

paskutiniai metrai iki poilsio po vilniaus gatvių eismo intensyvumo suteikto "malonumo"

tai - ne džiunglės, tai kiemas tarp dviejų senų komiblokų
žiemą čia būdamas net neįsivaizdavau, kad čia bus toks gražus kiemas 

neįsivaizduoju, kaip galima nemylėti medžių ir norėti juos kirsti kur tik papuola...

tokie vaizdai man yra geriau už bet kokius architektūrinius stebuklus
ir jie yra visai čia pat, mūsų panosėje, nereikia nei į nmc ar į senamiestį belstis, užtenka tik pažiūrėti pro langą 

aš tikrai čia buvau

gal ir nevertėjo kurti naujos temos, bet nenorėjau kad tokios pasakiškai žalios nuotraukos iš didelio miesto paskęstų forume...
tai tiek šiam kartui

pradėsiu nuo kaltininkų - vaizdų, kurie privertė nepabijoti užlipti ant seno sutrūnijusio komibloko balkono ir pafotografuoti

man tai jie lygūs

sudomino tas tolimas pastatas

tokie vaizdai - mano silpnybė, dievinu gatvės perspektyvą

nervina ta siena, bet nuotrauka man vis tiek labai patinka

į kitą pusę

paskutiniai metrai iki poilsio po vilniaus gatvių eismo intensyvumo suteikto "malonumo"

tai - ne džiunglės, tai kiemas tarp dviejų senų komiblokų

neįsivaizduoju, kaip galima nemylėti medžių ir norėti juos kirsti kur tik papuola...

tokie vaizdai man yra geriau už bet kokius architektūrinius stebuklus

aš tikrai čia buvau

gal ir nevertėjo kurti naujos temos, bet nenorėjau kad tokios pasakiškai žalios nuotraukos iš didelio miesto paskęstų forume...

tai tiek šiam kartui

Comment