Paskutinis turėjo būti FM pastatas, bet kažkodėl nesigavo. Keliaujam namo...
Šiaip tai per tas valandas Vilniaus senamiestį pažinau labiau nei per kitus apsilankymus (aukštus mokslus krimtau Kaune).
Naudojausi žemėlapiuku Viena diena Vilniuje.
Dar pora klausimų.
Jei jau ištvėrėt visą šita, norėčiau šio to paklausti:
1. kurioje vietoje gali būti pas mane tie plėmai, jei objektyvą ir filtra valau tam skirtomis priemonėmis
2. ar daryti bažnyčių ir kitų pastatų kopijas į joms skirtas temas?
Ačiū.
P.S. Kažkur pamečiau numeraciją, susikaupęs gal ir taisysiu
Dėkui, Almi! Vilniuje lankausi reguliariai, tavo fotografuotus vaizdus matau kas savaitę, bet vis tiek buvo labai malonu peržiūrėti reportažą. Į tavo klausimus, deja, negaliu atsakyti, bet del antrojo, manau, kad sviestu košės nepagadinsi Dar syki ačiū!
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
2010 03 13
Pagautas didelio patriotizmo mano vyresnysis sumanė pabūvot Gedimino kalno bokšte. Tiesa, aš pats ten buvau labai seniai, gūdžiais sovietmečio laikais. ir atsirado proga išbandyt biudžetinį (dėl kainos) Sigma 70-300.
Tikiuosi atlaidumo dėl daug kart matytų panoramų, pasikartojančių vaizdų, kažkodėl pasvirusių objekų, minimalios informacijos ir pilno chaoso .
P.S. O mano vyrui kantrybės užteko tik kalnui... Na dar truputį bokštui.
Comment