dekui visiems, na del foto tai nesenai isigijau fotoaparata tai dabar stengsiuosi karts nuo karto ideti savo darytu nuotrauku is ivairiu vietoviu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius svečio akimis
Collapse
X
-
nu ką gi, teko vėl apsilankyti Vilniuje ir parsivežiau kelias nuotraukas, todėl pratęsiu temą fotografavimas buvo ne pagrindinis kelionės tikslas, todėl nuotraukų nebus tiek daug ir nebus nufotkinta daug gražių vietovių....
pradėkime
prie rotušės
man dar buvo nematyta gražuolė
kažkur virš medžių
"gedimynkė"
šiaip....
atsisėdome pailsėti...
Neris
paskutinis kadras, keistoje vietoje šviesoforas, ar aš kažko nežinau
Comment
-
Parašė robizzpaskutinis kadras, keistoje vietoje šviesoforas, ar aš kažko nežinau
Nežinau, dabar gal tas šviesoforas bus visą laiką. Nes kaip matau, dviem mašinom būtų sunkoka prasilenkti.
Tokiais šviesoforais visas kelias į Ryga iš Panevėžio nusėtas, nes daugelyje vietų leidžiama važiuoti tik viena juosta.P.
Comment
-
Parašė taimisTiksliai nezinau, manau kad karas kaltas, tiesiog maciau nuotruaka to pastato kai buvo daug didesnis .
Ne. Šis pastatas per karą nei kiek nenukentėjo. Man teko šnekėti su žmonėmis, kurie tvirtino, kad šis pastatas 50-tais metais dar visas stovėjo. Ir nugriautoji dalis, sako, buvo daug didesnė už išlikusią. Jį sovietmečiu nugriovė. Nežinau kokiu tikslu, ką ten statė ar planavo statyti, bent man nesuvokiama kam to reikėjo .Parašas :)
Comment
Comment