Dar karta imesiu šio nuostabaus pastato nuotrauką. Daryta prieš kelias dienas. Senais laikais čia buvo nuostabi konditerijos prekių parduotuvė. Dabar baigia sugriūt o ant stogo jau neblogas beržynėlis užaugęs
Paminklas sovietiniams kariams, šalia stadijono esančiame parke
Geležinkelio stotis vienas gražiausių ir unikaliausių pastatų mažeikiuose. Gaila jau mažai kam bereikalinga
Gaila oras pastaruoju metu ne pats geriausias fotografavimui, tad daugiau nuotraukų bus, kai orai pagerės
Na prikelsiu temą.Tikiuosi nesupyks. Mažeikiai nuo 07 metų biški pasikeitė.Kur arbatinė buvo dabar yra butai.Aišku atremontuota ten,kur buvęs viešbutis dabar ir vėl yra viešbutis.Šalia topocentras.Pastatytas prekybos centras Eifelis.
Užbaigta statyti mikrorajone Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčia.
Suremontuota mūsų ligoninė.
Pastatyta nauja,didesnė maxima.
Visiškai ne tas. Tavo nuotraukoje pastatas mūrinis vienaukštis, o senojoje -medinis, mūrinis dviaukštis.
Tačiau matyti bėgiai - gal Mažeikių-Mintaujos (Jelgavos) geležinkelio atšakos (Rygos-Dinaburgo geležinkelių bendrovės) stoties statiniai.
Biškį ne į temą,bet man įdomu kodėl senosios eglės policija nesaugodavo,o dabar kiekvieną dieną prie putino sustoja ir pasistato mašiną į eglės pusę. Ar ji tokia brangi negu praeita? O gal tikisi iš Orlen ką nors gaut,kad saugo.
Tai,kad tokie ir yra Mažeikiai.. Vakar gal buvo daug kas bažnyčioje,prie jūros,išvykę į kitas šalis arba užsidarę namuose. Ehh,tokius vaizdus matydamas,aš labiau manau,kad Mažeikiai yra senukų miestas.. Nėra labai daug veiklos.
Iš tikrųjų Mažeikiai man pasirodė labai miestiškas miestas. Jaučiamos dvi ryškios miesto dalys. Šiaurinė - senamiestis, čia daugiau individualių namų bei senų miesto pastatų ir pietinė - tarybinių laikų dangoraižiai su iterptais dabartinių laikų prekybcentriais. Dalis skiria geležinkelis. Kaip 40.000 žmonių turinčiam miesteliui žmonių pakankamai. Ypač pietinėje dalyje. Fotografuota buvo šeštadienį per pietus. Ryte žmonių buvo daugiau, bet aš dar buvau užsukęs į Latviją pro Mažeikių naftą ir tik grįždamas užfiksavau pietinę dalį. Gal piliečiai buvo išsilakstę pietauti. Tiesa prie Eifelio mašinų buvo pakankamai daug. Na jauniems naktimis gal ir nelabai yra ką veikti. Nes naktinių pramogų vietų nepastebėjau
Antradienį, darbo dienai einant į pabaigą, Į Mažeikius buvo atgabentas didžiulis akmuo skirtas skulptūrinės lauko riedulių kompozicijai, kuri įamžins Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetį. Taip pat šiame „akmenuke“, kuris sveria apie 68 tonas, bus įprasmintos istorinės Mažeikių miesto datos.
Comment