Ačiū už atsiliepimus.Tik kažin ar ten pat gyvenantiems senukams labai rūpi,kad jų miestelis neišpuoštas gėlėmis ar nėra gražesnių žibintų.Juolab kad oras tiesiog šlykštus ir tai subjauroja bendrą miesto vaizdą.Neabejoju,kad Telšiai vasarą pasipuošia taip pat gražiai,kaip ir dauguma kitų tokio dydžio miestų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Telšiai
Collapse
X
-
Štai jums Telšiai pavasarį
Miesto panorama nuo mažosios bažnyčios kalno
Mažoji bažnyčia. Pavasaris
Katedros aikštė, fontanas K. Semenavičiui
katedra, beje kaštonus sodino Vydūnas
Vyskupų rūmai iš seminarijos kiemo
iš Katedros aikštės
šiame name 1798m. buvo įkurta pirmoji Telšių mokykla
senamiesčio kiemeliai
Paskutinis taisė $tasys; 2007.03.08, 23:08.
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąNet akyse šviesiau pasidarė pamačius tokius gražius pavasario vaizdus
fotografuota 2006 m. balandiPaskutinis taisė $tasys; 2007.03.09, 15:09.
Comment
-
Šiandien teko lankytis Telšiuose (velniam kaip toli važiuot). Nu labai patiko miestas. Tikrai nesitikėjau. Žvelgiant pora rakursu galima buvo pagalvot, kad net ne Lietuvoj esu. Buvau darbiniais reikalais, tai nebuvo kada fotografuoti, bet vasarai jau maršrutą savaitgalio išvykai susiplanavau.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąJau seniai žaviuosi Telšiais. Man tai vienas iš gražiausių Lietuvos miestelių, jei ne pats gražiausias.
Comment
-
Šaunios foto. Turbūt fotografuota anksti ryte, jog beveik nė vienos mašinos nematyti? Kiekvieną dieną vaikštant ar važiuojant kažkaip nebepastebi, kad kartais tikrai visai neblogai atrodo Telšiai. Per paskutinius 2 metus tikrai daug kas pasikeitė. Kitur gal darbai ir nelabai kokybiški arba patys sprendimai ne idealūs, bet bet kokiu atveju geriau nei kad buvo anksčiau.
Reikės kada pačiam prisiverst pafotografuoti su savo "muiline".
Kelios foto darytos su telefonu iš jau sutvarkytos pakrantės dalies:
Comment
-
Siūlau moderatoriams pakeisti šios temos pavadinimą tiesiog į "Telšiai" ir taip pat pakeisti pavadinimą jau egzistuojančios temos "Telšiai", kuri yra skiltyje "Vertinimui", kur paskutinis pranešimas įrašytas 2008 metais. Pranešimus iš ten galima perkelti čia.
Telšiai. Foto: 2011 05 31.
Respublikos g.
Turgaus aikštė
Fontanas Katedros aikštėj
Comment
Comment