norėčiau paklausti, o kodėl ant tos lentelės su pirmuoju gatvės pavadinimu ant viršaus buvo uždėtas antrasis? žinau, kad čia gerokai prieš 1995metus, nes iki tol manęs dar nebuvo
norėčiau paklausti, o kodėl ant tos lentelės su pirmuoju gatvės pavadinimu ant viršaus buvo uždėtas antrasis? žinau, kad čia gerokai prieš 1995metus, nes iki tol manęs dar nebuvo
Daug tokių atvejų esu matęs: ir uždažyta ant viršaus, ir parašyta kitoje lentelės pusėje. Tiesiog atgimimo laikais nuimant dvigubus (rusų/lietvių k.) pavadinimus, ir vėlesniais laikais (Goštauto g. iki nepriklausomybės K. Požėlos g. vadinosi) buvo "restauruotos" lentelės : ant seniau nuimtų skardinių lentelių daryti nauji pavadinimai. Ko gero laikytasi principo - vienoje gatvėje iš karto pakeičiami pavadinimai pagamintais iš seniau kitose gatvėse nuimtų, taip ir įvyko rotacija
Asmeniškai man labai patinka - kelio bortai su surinkimo grotelėmis.
Įdomu kur dar Lietuvoje yra panašių apart Druskininkuose.
Funkciškai gal ir neblogas daiktas - sunkiau užsikemša, nesudaro duobės važiuojamojoje dalyje. Bet mūsų kraštui nebūdingi tokie dangčiai, atrodo, tai anglų, amerikiečių tradicija. O dabar rekonstruotose gatvėse jau tikrai tokių yra, Vilniuje, jei tiksliai pamenu, Drujos g. (senamiesčio aplinkkelis), dar ir Kaune kažkur teko matyt.
O Jus man paaiskinkite, kodel pas mus niekaip neatsisakoma tu dangciu vidury kelio? Juk galima projektuojant juos perkelti i saligatvius, skiriamasias juostas ir pan. vietas? Svieziausias pvz - vakarinio Vilniaus aplinkkelio pirmoji dalis vaziuojant nuo Karoliniskiu link gariunu - trecioje juostoje automobiliu su pakietinta pagkaba vaziuoti yra tikrai nemalonu, nors ir naujas kelias ir tie liukai sudeti atrodo labai tvarkingai, lygiai su asfaltu. Ir prideta ju ten ypatingai tankiai, mazdaug kas 20-30m, tokiu atstumu nuo kelkrascio, kad butinai turi per juos vaziuoti. O kas bus kai asfaltas susinesios, atsiras provezios? (retorinis klausimas )
Galbut as kazko nezinau ir yra rimtu argumentu, kodel daroma taip o ne kitaip?
o aš tikrųjų dangčių ekspertų norėjau paklausti kaip identifikuoti kokią komunikaciją slepia dangtis? Beveik visi jų turi inicialus (ypač rusiškus), tačiau ką jie konkrečiai reiškia?
O Jus man paaiskinkite, kodel pas mus niekaip neatsisakoma tu dangciu vidury kelio? Juk galima projektuojant juos perkelti i saligatvius, skiriamasias juostas ir pan. vietas? Svieziausias pvz - vakarinio Vilniaus aplinkkelio pirmoji dalis vaziuojant nuo Karoliniskiu link gariunu - trecioje juostoje automobiliu su pakietinta pagkaba vaziuoti yra tikrai nemalonu, nors ir naujas kelias ir tie liukai sudeti atrodo labai tvarkingai, lygiai su asfaltu. Ir prideta ju ten ypatingai tankiai, mazdaug kas 20-30m, tokiu atstumu nuo kelkrascio, kad butinai turi per juos vaziuoti. O kas bus kai asfaltas susinesios, atsiras provezios? (retorinis klausimas )
Galbut as kazko nezinau ir yra rimtu argumentu, kodel daroma taip o ne kitaip?
Paprastai tiesiant naujas komunikacijas taikomasi prie esamų tinklų taip, kad būtų patogus pasijungimas, taipomi "metrai" ir pan.
Žaliose zonose gatvių šonuose tarp kelio ir šaligatvio, būna numatyti medžiai bei apšvietimo stulpai. Tiesiant vandentieki ar nuotekas reikia laikytis norminių atstumų. Pvz nuo medžio kamieno iki vandentiekio yra 0,5 m. prošvaisoje. Nuo elektros kabelių (priklausomai nuo įtampos) dar daugiau. Netgi nuo kelio borto riekia prisilaikyti apie 0,5 m. Taigi kelio pjūvį pažiūrėjus kartais tiesiog nėra kur daugiau vamzdynų kišti Bet stengtis reikia
o aš tikrųjų dangčių ekspertų norėjau paklausti kaip identifikuoti kokią komunikaciją slepia dangtis? Beveik visi jų turi inicialus (ypač rusiškus), tačiau ką jie konkrečiai reiškia?
Gal galėtų kas nors surašyti.
Įdomi tema, tačiau iš praktikos žinau kad ankščiau žymėjimų niekas nežiūrėdavo. Projekte užtenka nurodyti apkrovos klasę (pagal LST EN 124) pvz D400.
Kartais miestelių vandenys sąlygose išrašo, kad pvz vandentiekio - nuotekų šuliniai būtų su "XXX miestelio vandenys" logotipu.
Konkretesnių žymėjimų ar reikalavimų nežinau
Comment