Vartydamas 74 metų knyga "Lietuvos fotografija"(beje, knyga superinė), radau kelis "naujosios" Klaipėdos vaizdus. Pietinė dalis pasikeitė neatpažįstamai, tuo tarpu "Vaidila" liko toks pats kaip ir 73 metais
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pietinė Klaipėdos miesto dalis
Collapse
X
-
Nutariam nuo kurios vietos dedame nuotraukas į šią temą, t.y. reikia apsispręsti nuo kurios vietos yra pietinė dalis.
Visos ankščiau įdėtos nuotraukos iš vietų už Smiltelės gatvės, o pirma dimonaz nuotrauka iš šiauresnės vietos nei Gandrališkės, prie Paryžiaus Komunos gatvės.
Ačiū už nuotraukas
Comment
-
Aš kažkaip visada maniau, kad Klaipėdos pietinė dalis prasideda nuo Baltijos prospekto, kadangi nuo jo į pietus prasideda miegamieji rajonai. Nors piečiausia Klaipėdos dalimi būtų galima laikyti rajonus į pietus nuo Statybininkų prospekto - Gedminus, Žarde, Bandužius ir t.t. Nekilnojamojo turto bendrovės irgi panašiai skirsto.
Gal kas tiksliai žino nuo kur ta riba prasideda?
Comment
-
Parašė svetimaz Rodyti pranešimąna man irgi atrodo, kad pietine prasideda nuo baltijos prospekto.vis tik pempininkai jau nelabai pietus)nors tiksliai ir nzn
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąPempininkai piečiau Baltijos prospekto.
Comment
-
Parašė Gaxas Rodyti pranešimąAs gyvenu siaurineje Klaipedos dalyje tai prizadu ideti foto ir ypac PC "Vyturys" nes jis matosi pro mano langus
Comment
-
Oj sumaisiau norejau pasakyti pietineje
va viena foto, bet veliau idesiu daugiau
Paskutinis taisė Gaxas; 2007.03.20, 19:19.
Comment
-
Stai mano zadetos foto.
Vyturio mokykla
Supiltas kalnas
Apleistos zemes. Gal kada nors pastatys koki pastata.
P. Masioto mokykla
Tolumoje matosi kranai
PC Vyturys
Vingio g.
Banduziu g.
Mano kiemas
Paskutinis taisė Gaxas; 2007.03.23, 14:02.
Comment
-
Parašė Gaxas Rodyti pranešimąStai mano zadetos foto.
Supiltas kalnas
kaip man "patinka" tie klaipedos tvartai dar kitaip liaudyje vadinami baznyciomis ... vengiant interesu konflikto cia tik apie "architektura"
as asmeniskai pietine dalimi laikau nuo kauno gatves, kartais o kai kurias dalis jau ir nuo sausio 15-osios
Comment
-
Parašė tricky_kid Rodyti pranešimąkaip man "patinka" tie klaipedos tvartai dar kitaip liaudyje vadinami baznyciomis ... vengiant interesu konflikto cia tik apie "architektura"
Parašė tricky_kid Rodyti pranešimąas asmeniskai pietine dalimi laikau nuo kauno gatves, kartais o kai kurias dalis jau ir nuo sausio 15-osios
Siaip oficialaus apibrezimo berods nera, bet mano supratimu tikrai pietine dalis prasideda tik nuo Statybininku pr., su tam tikrom isimtim ("rybportas") - nuo Debreceno.
Comment
-
Parašė shoklys Rodyti pranešimąPilnai sutinku, tas angaras su bokstais tikrai klaikus. Teko ir viduj pabuvot... tai net nezinau kuris vaizdas baisesnis: is vidaus ar is isores. Bet blogiausia kad sitas statinys "sventas" taip kad artimiausiu metu jo nuvertimo neverta tiketis
galetu pasiulyti ja isrinkus pastatyti pora nauju moderniu normaliu baznyciu, kurios bent jau papenetu dvasia savo vaizdais ir plestu "itaka", tai gal ir pamastytu apie tai vis tiek ten tiek plytu, kad kokios 3 normalios iseitu ... kaip ir is tos kur misko kvartale pupso
Parašė shoklys Rodyti pranešimąNa nuo Kauno g. is dideles bedos dar galima pietine dalim vadint, bet nuo Sausio 15-osios ?
Siaip oficialaus apibrezimo berods nera, bet mano supratimu tikrai pietine dalis prasideda tik nuo Statybininku pr., su tam tikrom isimtim ("rybportas") - nuo Debreceno.
siaip mano nuomone tai baltijos prospektas skirtu siaurine nuo pietines dalies, nes tos dykynes tarp jo ir kauno gatves gan ilga laika turejo buti pietine riba ... nes vis tiek juk ten gelezinkelis seniau i uosta ejo ir siaip statybos kombikormas stovejo ir pan ... ir siaip matyti, kad "ryskiai" pasikeite tarybinio penkiaukscio projektai nuo baltiojs prospekto i pietus - savotiska riba .
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąNepamirškim kad ji vis dar nebaigta. Tik įdomu ar ją kada nors užbaigsPaskutinis taisė tricky_kid; 2007.03.22, 21:53.
Comment
Comment