Parašė Llinass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Gedimino prospektas
Collapse
X
-
Parašė vytaucAš tik labai tikiuosi, kad pasitemps su darbų kokybe, nes antrojo etapo darbai- tragiški- plytelės jau (!) išklypę, tarpai skirtingo pločio ir pan.
Comment
-
Parašė taimisGedimono prospekte pakankamai gerai pestiesems, vistiek vakarais uzdaro ir to pilnai uztenka...
O del trecio etapo tai PAGALIAU !
Comment
-
Parašė swindlervat idomu man tamstos nuomone.. pats turbut nelabai pestysis.. ar daznai naudojate ta pestiesiams skirta daly ir ar tikrai jau taip jos uztenka kai naudoti galima tik nuo 6...
tikriausiai ant pirstu galiu suskaiciuot kiek kartu as su masina pravaziavau Gedimino P. Visada pesciomis einu, kadangi kur gyvenu prospektas yra mano kiemas. Darbo dienomis ir taip nera daug zmoniu... nebent vakare islenda ir butent tada prospektas masinoms uzdarytas. O del savaitgaliu jau kitaip... Gal galit kas tiksliai zino pasakyt kokie pesciuju laikiai nedarbo dienomis?
Bet jeigu reiketu apsisprest, as zinoma noreciau kad masinoms uzdarytu kuo ilgiau... kuo maziau ju senamiestyje tuo geriau. Tiesiog yra daug svarbesniu dalyku apie kuriuos galima butu pergyventi ir bandyti pakeisti... Va pavyzdziui kad grindinio plyteles nelygios , tikiousi sutvarkys.
Comment
-
Parašė swindlertai kad dirbo nekokie darbininkeliai.. ir siaip salciai ir t.t. o terminai buvo minimalus tai ir dare.. tai kad pazystu darbu vadovu keleta tai negaliu but nesaliskas ir pasakyt kas kaltas
Comment
-
Parašė arturiuxVytauc,nusiramink,tikrai darbinykai prie sios atkarpos sugris-pas mus is pirmo karto niekad nepavyksta
Cia nieko gero kad nepavyksta ir nereikai dziaugtis . O vytauc teisingai sako, jug nenoretum jei tavo kambario naujos grindys uz kurias labai daug sumokejai butu kreivos? Cia tas pats, tik musu visu grindys. Bet esu tikras kad iki vasaros pataisys.
Comment
-
Gal tiesiog kai kurie i parduotuviu vitrinas ziuri ir eina saligatviu o kurie skuba per viduri, kai kam patogu. O nuotrauka labai grazi Mantai . Man ypac patinka naujieji zibintai, grazu nes kiek vienas turi Vilniaus herba, ir and ju galima visokias velevytes galima prikabinti, kai daug puikiai ziurisi. Ir siaip grazios pacios lempos .
Comment
-
Išsižiojau net tiesa pasakius pamatęs Manto nuotrauką Labai gerai atrodo prospektas
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė taimisCia nieko gero kad nepavyksta ir nereikai dziaugtis . O vytauc teisingai sako, jug nenoretum jei tavo kambario naujos grindys uz kurias labai daug sumokejai butu kreivos? Cia tas pats, tik musu visu grindys. Bet esu tikras kad iki vasaros pataisys.
Comment
Comment