Parašė vtomux
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Gedimino prospektas
Collapse
X
-
Parašė furtivete Rodyti pranešimąNe visai. Centre (o tiksliau, Gedimino prospekte) visuose kelkraščiuose ženklas Sustoti draudžiama, beje, gan aktyviai išnaudojamas ratų blokuotojų. Kalba eina apie dviračių takus užėmusias važiuojančias (ar prie šviesoforo sustojusias), o ne stovinčias mašinas, kaip rajonuose.
Esmė tame, kad šis dviračių takas yra užimamas tiek važiuojančių automobilių, tiek stovinčių (ne šiaip sustojusių išlaipinti keleivių, bet demonstratyviai pastačiusių automobilius ilgesniam stovėjimui, pvz. foto 1 2).
Kiekvieną kartą apvažiuojant tokias mašinas kyla klausimas - o kam tada skirta požeminė automobilų aikštelė Gedimino pr. ?
Comment
-
Parašė waidz Rodyti pranešimąO man kitas klausimas kyla - kodel kazkas nepadaro pelningo tokiu "teisingai priparkuotu" auto nutempimo versliuko? Pastatei ne vietoje 15 minuciu, grizai, o tavo auto jau aikstelej saugomoj....
Comment
-
Tos naujos lempikės...nu sorry, bet visiškai sovietų laikų atrodo...Blogas, kuris ♥ Vilnių: EziukasVilniuje.lt
Comment
-
Parašė EziukasSuKedais Rodyti pranešimąTos naujos lempikės...nu sorry, bet visiškai sovietų laikų atrodo...Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąManau, ežiukas kalba apie dekoratyvines "girliandas", kabinamas virš prospekto
Comment
-
Man jos taip pat neatrodo sovietiškai, tiesiog pasirodė, kad buvo kalbama būtent apie jas.
Nors šiaip ar taip trispalvės girliandos man atrodė gražiau [xxl nuotraukia iš ankstesnio puslapio]. Kita vertus, reikia palaukti ir pažiūrėti, kaip naujosios dekoracijos atrodys naktį...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO važiuojamosios dalies akmenys yra...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąLiūdni popieriai gali būti. Prieš kurį laiką "Klaipėdoje" skaičiau straispnį apie antkapinius paminklus, tai buvo teigiama, kad iš kiniško akmens netinka mūsų klimatui, yra, todėl vėl grįžtama prie skandinaviško.
Žymiai blogiau atrodo ukrainietiškas, panaudotas Gedimino paminklo postamentui. Arba jį tiesiog blogai suklijavo, arba pats akmuo labai prastas, atrodo tikrai ne kaip
Comment
-
2010-03-31
Bus aiškinamasi, kodėl byra Gedimino prospekto grindinys
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/e...indinys-270426
Comment
-
Vilniaus valdžia Gedimino prospektą gaivins atnaujindama automobilių eismą
Sostinės gyventojai ir svečiai netrukus nebegalės laisvai vaikščioti po Gedimino prospektą – artimiausiu metu pagrindinė Vilniaus gatvė vėl priklausys automobilininkams. Kaip DELFI sakė Savivaldybės Eismo organizavimo skyriaus vedėjas Algirdas Šešelgis, nuo V. Kudirkos aikštės iki Žvėryno tilto važinėti automobiliams bus leidžiama ir darbo dienomis, ir laisvadieniais nuo 6 iki 24 valandos. <...>
Tačiau Savivaldybės Eismo organizavimo skyriaus vedėjo A. Šešelgio nuomone, ateityje prospektu ne tik turėtų važinėti automobiliai, bet ir vienoje pusėje turėtų būti įrengtos automobilių statymo vietos, nes „dviračiams pakaktų ir vieno tako“.
Na man jau norisi šaukti - grąžinkit Zuoką!Paskutinis taisė Rimas_OK; 2010.06.09, 12:33.
Comment
Comment