Šaunuolis, tikrai gerai atrodo Tu turi priėjimą prie skyscraperpage.com diagramų?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SSP Diagramos
Collapse
X
-
Dar vienas mano piesinys jau kazkur paisytas, bet.. K pastatas klaipedoi : http://img121.echo.cx/my.php?image=kbokstas0ic.png
Comment
-
Parašė AiwaSveiki visi, stai ir mano darbas :
http://img239.echo.cx/my.php?image=diagrams9fm.png
ideciau tu pastatu info o tada galetum pats ideti piesinukus„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Gali ir pats viska idet, o pastatu auksti tai tik ta kuri pats nupiesiau : tai Savivaldybes dangoraizis 141 m. be antenos 35 aukstai, Vb pastatas 34 m. su ta ant stogo buda, baltu 13 - 41 m. 13aukstu, mikrovisata 40m 13 aukstu, parmprojektas 44m. 12 aukstu. bet kaip jau sakiau cia mano apytiksliai paisymo duomenys..
Comment
-
Parašė AiwaGali ir pats viska idet, o pastatu auksti tai tik ta kuri pats nupiesiau : tai Savivaldybes dangoraizis 141 m. be antenos 35 aukstai, Vb pastatas 34 m. su ta ant stogo buda, baltu 13 - 41 m. 13aukstu, mikrovisata 40m 13 aukstu, parmprojektas 44m. 12 aukstu. bet kaip jau sakiau cia mano apytiksliai paisymo duomenys..„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė SkeiTeriSGal kas žinot Kauno retransliavimo bokšto aukštį?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė SkeiTeriSValstybinė paslaptis
Kažin koks ten gali būt bent apytikslis auktštis
-
o va mano naujausias piesinukas Vilniaus Kalvariju baznycia
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
Comment