Tačiau blokiniai dažnai yra 5 aukštų, o monolitiniai 16 aukštų. Rinkčiausi mažiau aukštų, ir dėl to tikrai nesigailėčiau. Kalbant apie išorę, taip pat rinkčiausi matyti mažiau aukštų turinčius blokus, negu daug aukštų monolitus. Ir tie monolitai kur fabijoniškėse 13 aukštų su tokiais balkonais baisiais man yra tragikomedija, jei juos nugriautų būčiau laimingiausias žmogus.
Dar pataisymą pridedu: Konstitucijos pr. monolitas yra toks labai panašus į tuos kur norėčiau, kad nugriautų, turiu omenyje tą šalia Europos su LG reklama ant stogo. Kas pritaria mano neapykantai minėtos architektūros monolitams?
Turi omenyje neįsivaizduoti ko nors gražaus? Na... tokiu atveju reikėtų ir tą šalia esančia "gyvatę" naują nugriauti... "Europa" man tai gražiausia ten.
Turi omenyje neįsivaizduoti ko nors gražaus? Na... tokiu atveju reikėtų ir tą šalia esančia "gyvatę" naują nugriauti... "Europa" man tai gražiausia ten.
Turima omeny, kad kai buvo statomas tas monstriukas- opcijos buvo dvi: blokai arba monolitas. Tai, kad buvo pasirinkta antroji- traktuotina kaip sėkmė
Turima omeny, kad kai buvo statomas tas monstriukas- opcijos buvo dvi: blokai arba monolitas. Tai, kad buvo pasirinkta antroji- traktuotina kaip sėkmė
Pažiūrėkite į aviatarą mano - tai Londonas kaip žinote... Šitas pastatas puikiai atstotų "gyvatę" ir "monstriuką" toje vietoje... Ech... Byšky užsisvajojau
Pažiūrėkite į aviatarą mano - tai Londonas kaip žinote... Šitas pastatas puikiai atstotų "gyvatę" ir "monstriuką" toje vietoje... Ech... Byšky užsisvajojau
Čia iš savo daugiabučio fotkinta, ar ten galima laisvai prieiti?
Čia yra iš daugiabučio Tyzenhauzų g.
Laisvai prieiti nelabai galima, nes yra užraktas ant laiptinės. Bet jeigu užeini yra vieši balkonai, į kuriuos galima papulti laisvai.
Piliečiai, vakar brangiausioji mano pačia nusprendė man miestą parodyti. Tarsi nujausdamas prigriebiau savo muilinę SONY DSC S60, bo žiūriu, kad šitą temą baisingai apleidot. Ir ką gi, brangiausioji atgabeno mane ant Laimio kalno, Liepkalnyje. Ten pasigrožėjome šiokiais tokiais vaizdeliais į rudenėjantį mišką.. ėėė.. t.y. mūsų mylimą miestą - Vilnių. Nepykite už kokybę ir atlikimą, nes fotoaparatą laikau rankose kokį 5 kartą, jeigu neskaičiuoti tų atvejų, kai reikia fotografuoti giminės balius ir visą chebrą už stalo. Ir nežinau, ar čia smogas, ar čia rūkas, ar muilinės galimybės ribotos, ar atlikėjas prastas, bet miestas paskendęs kokioj tai migloj. Bet vaizdai vis vien neblogi.
Šiek tiek kairiau.
Zoom'as į Centrą.
Zoom'as į kairę. Štai čia, pasirodo, atsiskleidžia visas "Victoria" monolito sienos baisumas.
Dar kiek kairiau. Na, o čia miesto chaotiškos raidos išdavos - "Helios City", "Viršuliškių porelė" horizonte. Tokie, sakyčiau, vieniši falai, atskirti nuo miesto va(l)dovo cluster'io.
Į kitą pusę persimetus - beveik vien miškai ir kloniai. Nors štai va čia, kuklia Jūsų draugo nuomone, bene du geriausi Vilniaus daugiabučiai. Visomis prasmėmis. Žirgo g. 20-aukštis ir balti masyvūs "Oginskių namai".
Sako, čia žiemą, kai būna sniego, žmonės slidinėja. Vaizdeliai, aišku, neprasti, bet jau su tokia "trasa" tai reiktų pasislėpti. Beje, dar žmonės šneka, kad čia brangiau nei kokioj Zakopanėj ar Siguldoj.
O čia brangiausiosios menas - Stairway to Heaven.
Tiek vaizdų. Beje, ten dar galima iš labai arti išvysti šiuos paukščiukus. Jausmas įdomus. Kažkaip nori nenori prisimeni 9/11 įvykius.
Tai štai. Didžiai patenkintas pamatytais vaizdais. Nesprendžiau atsidėkoti savo brangiausiajai kažkuo panašiu ir mudu išvykom į kitą įdomią miesto vietą. Kur?.. Ieškokite tęsinio kitoje temoje.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment