Dėkui už atsiliepimus! Čia ne užrašas, o iš žiburėlių sudėta tautinė juosta. Girdėjau, kad organizatoriai buvo pasikvietę kažkokią latvišką frmą, taigi juosta turbūt latviška ...
Aciu, bet nemanau kad su mano muiline kazkas gero iseitu .
Išeitų. Tiksliai nepamenu, koks tavo modelis, bet standartiškai turėtų būti 15 sek. išlaikymas, ko beveik visiškai užtenka naktiniam fotografavimui mieste. Tereikia įsigyti trikojį arba naudoti kietą pagrindą fotografuojant
Tiesą sakant geros naktinės gaunasi tik su tikrai nepigiom kamerom ir gerais gebėjimais ją naudotis.
Bet pvz man ZENITo TTL užtenka pilnai. Viskas rankiniu būdu, mechanika. Ypač gerai pradėjo gautis kada sužinojau kaip pašalinti drebėjimą nuo veidrodžio.
Vilniuje vid. išlaikymas 3-10 sek. Nes visgi miestas yra tamsokas.
Ei, as pro tave pravaziavau Lvovo gatvej apie 23 val., su Honda Pelude 3gen, atverciamom lempom Taip ir maniau, kad kazkas is "miestieciu" fotografuoja vidury gatves
Super nuotraukos!
Ei, as pro tave pravaziavau Lvovo gatvej apie 23 val., su Honda Pelude 3gen, atverciamom lempom Taip ir maniau, kad kazkas is "miestieciu" fotografuoja vidury gatves
Super nuotraukos!
Deja neįsidėmėjau, bet jei matei vaikinuką su mėlynu džemperiu, tuomet ten buvau aš
Comment