Parašė Edd
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno centras nuo Pramprojekto 11 aukšto
Collapse
X
-
Šiose nuotraukose ir Kaune matosi ištisų plotų miškelių. Aš nemanau, kad tai blogai. Blogai kai tarp pastatų auga nesutvarkyti, viską užstojantys medžiai. Beje, jei nori plačiau apie tai padiskutuoti, tai čia yra tam skirta tema: http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=535
Comment
-
-
Nuotraukos gražios, tačiau peržiūrėjus šią panoramą: http://img101.imageshack.us/my.php?i...norama30nf.jpg
bent jau man miesto centrinė dalis atrodo baisiai. Pilkas, apleistas, tos gamyklos visokios, gelžbetoniniai monstrai ir t.t. Vaizdas labai nekoks. Gražus vaizdas prasideda panoramos gale - tolumoj matosi Kauno senamiestis, o arčiau gražūs nors ir apleisti tarpukario architektūros pastatai. Nors ir toj daly pasitaiko komiblokiškų pastatų ar naujos architektūros "kioskelių". Nesunku suprasti kodėl užsieniečiai neretai internete palieka labai blogus atsiliepimus apie Kauną, pvz, kad ir SSC: "Kowno jest brzydkie".
Turbūt daug kas mane dabar užsipuls dėl to ką aš čia parašiau. Galit vadinti mane portugališku kaunofobu (ar dar kaip norit) ir eiti į Vilniaus temas "kerštui", bet čia parašiau savo nepagražintą į jokią pusę nuomonę.
Comment
-
"Kaunofobai" ir "kerštai Vilniaus temose" prasideda, bent iš mano pusės, kai šneki "nekaltas" sarkazmo perpildytas nesąmonės. Su tuo, ką pasakei dabar apie Kauno centro panoramą, pilnai sutinku. Niekada nevadinau Kauno centro labai gražiu. Iki to jam dar tikrai daug trūksta. Prašymas būtų, kad ir dažniau taip išdėstytum savo nuomonę, be ironijos, sarkazmo ir t.t. Reikšk savo "humoristinį kūrybiškumą" atitinkamose temose
Comment
-
Parašė Aug1z"Kaunofobai" ir "kerštai Vilniaus temose" prasideda, bent iš mano pusės, kai šneki "nekaltas" sarkazmo perpildytas nesąmonės. Su tuo, ką pasakei dabar apie Kauno centro panoramą, pilnai sutinku. Niekada nevadinau Kauno centro labai gražiu. Iki to jam dar tikrai daug trūksta. Prašymas būtų, kad ir dažniau taip išdėstytum savo nuomonę, be ironijos, sarkazmo ir t.t. Reikšk savo "humoristinį kūrybiškumą" atitinkamose temose
Comment
-
/\ tiesiog neįmanoma nepritarti baisokas vietomis tas kauno centras iš viršaus, ant žemės jis jaukesnis ir ne taip rėžiantis akį
Parašė EddTiesą pasakius, aš kartais nelabai noriu parašyti ką aš galvoju, nes ir taip nuo mano komentarų dažnai prasideda "karai". T.y. tokio tipo: kažkada parašiau apie stulpus Kaune, kad jie baisūs, o po to, Vilniaus temose mano žodžiais buvo vėl atrašoma kažkas panašaus. Aš sutikčiau, kad ir jūs atvirai rašytumėt kas yra šlykštaus, baisaus Vilniuje ir t.t., bet ne specialiai to ieškotumėt kiekvienoje situacijoje. Tikrai mūsų miestai nėra tobuli ir būtų neblogai į tai pažvelgti atvirai, be jokių "gražios nuotraukos" ir taškas arba iš kitos pusės "šlykštu nes iš Vilniaus" arba "šlykštu nes iš Kauno", ir t.t. Manau supratot ką turiu omeny.Paskutinis taisė daktaras; 2006.06.01, 19:03.
Comment
-
Parašė Eddjau man miesto centrinė dalis atrodo baisiai. Pilkas, apleistas, tos gamyklos visokios, gelžbetoniniai monstrai ir t.t. Vaizdas labai nekoks.
Kaip sakoma, viltis - durniu motina, bet savo vaiku nepalieka
S_P
Comment
Comment