Parašė slasher
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pietinis“ rajonas - Šiauliai
Collapse
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Parašė slasherNa jai kalbant apie vilniaus "geros reputacijos" rajonus ar kvartalus tai nepamirskim Šanhajaus, kur kelnes gali prarast garantuotai eidamas vakare pro sali o dar ir Naujininkai, kur palikes nakciai masina, rite atejas randi masina ant kaladziuMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazPadoriai apsirengęs, su akinukais ir portfeliukuW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė slasherNa jai kalbant apie vilniaus "geros reputacijos" rajonus ar kvartalus tai nepamirskim Šanhajaus, kur kelnes gali prarast garantuotai eidamas vakare pro sali o dar ir Naujininkai, kur palikes nakciai masina, rite atejas randi masina ant kaladziu
Nieks tau masinos nenuvarys, jeigu savas esi tokiam rajone kaip Naujininkuose niekas nieko tau nepadarys, svarbu kad tave zinotu, o jei ten negyveni nera ko ir eit !
Comment
-
Parašė vytaucDaugeliu atveju gandai apie tokius rajonus yra gerokai perdėti ir dažniausiai tai daroma žmonių kurie juose dorai ir nebuvo. Tuo tarpu Vilniaus policijos suvestinės rodo, kad žymiai didesnė tikimybė būti "subaladotam" ir apiplėštam yra senamiestyje, o ne Naujininkuose, ar Šnipiškėse
To ir reiketu tiketis .
Comment
-
Parašė vytaucDaugeliu atveju gandai apie tokius rajonus yra gerokai perdėti ir dažniausiai tai daroma žmonių kurie juose dorai ir nebuvo. Tuo tarpu Vilniaus policijos suvestinės rodo, kad žymiai didesnė tikimybė būti "subaladotam" ir apiplėštam yra senamiestyje, o ne Naujininkuose, ar ŠnipiškėsePaskutinis taisė Quack; 2006.04.04, 01:25.
Comment
-
Parašė QuackKlysti, Vytaucai, kaip tik dabar diplomini sia tema rasau Nors senamiestyje yra padaroma daugiausia nusikaltimu, ju strukturoje kuno suzalojimai sudaro tik menka (ir zymiai mazesne palyginus su kitais) visu nusikaltimu dali
Kokių nusikaltimų senamiestyje daugiausia? Spėju vagysčių? Ir koks pavojingiausias rajonas Vilniuje žvelgiant per "gauti į akį" prizmę?
Comment
-
Parašė QuackNemanau kad sij temoj nelabai tinka apie tai kalbeti
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPietiniam gyvenu. Užgrūdintas esu sportiškų intelektualų su "nukarosintais" mobiliakais ir cigaretėm rankose (dažniausiai mano amžiaus ). Dainuose (kur aš ir gyvenu) dar ne taip, bet Gytariuose manau nelengva, o Lieporiuose išvis iš manęs "nukarosino" telefoną (žmonėms matant).Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąPietiniame yra ko gero didžiausias geziukų skaičius 1000-iui gyventojų. Bet nieko- esu matęs ir prastesnių rajonų. Dainai tai visai nieko, Gytarių galas irgi ok- laukai, gamta.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąKuom pietinis skiriasi nuo Dainų ar Gytarių?
Comment
Comment