Oho, kaip pasikeitė nuo to karto kai pastarąjį kartą buvau, reiks nulėkt, labai gražu.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Buvau šią savaitę po 2 metų pertraukos Birštone, tai buvau nustebintas kaip ir kiek pasikeitęs miestas. Sutvarkyta visa pagrindinė gatvė ir aikštė. Pastatytas Nemuno pakrantėj "Tulpės" sanatorijos baseinas. Ir šiaip aplink daugiabučius tvarkingi zolynai, nupjauta žolė. Malonus vaizdas! Ryt vėl važiuoju ten, galvojau pasiimsiu fotoaparatą papleškinsiu, bet matau aplenkė mane tai mažiau darbo bus Tikrai smagiau ir maloniau dabar Birštone
Beje, sujungiau Auskariuko temą "Birštonas.Nemuno vingis" prie temos "Birštonas"
ačiū; per paiešką pataikiau pirma ant tos, tai pamaniau, kad mažu kitų ir nėra. gaila, kad per paiešką (ne per temų rodyklę) parašius žodį, išmeta pirma visai ne tas, kuriose tas žodis yra pavadinime... gal dabar reiktų foto numažint, kad nesikartotų, pasigilinsiu
Comment