geras zoomas- sveikiju su pirkiniu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius
Collapse
X
-
08 29
Netikėtumas geležinkelio stotyje:
Vilniaus Aušros vartai:
Šv. Teresės bažnyčia. Kadangi joje buvau gal tik kokį antrą kartą gyvenime, tai ji mane apstulbino savo vidaus grožiu. Nuotraukų nepadariau labai daug, kadangi rinkosi maldininkai.
Šv. Kazimiero bažnyčios vidus:
Pilies gatvė. Bandžiau fotografuoti naktine f-ja, bet apačia gavosi per tamsi, o viršus gan geras
Gedimino aikštė:
Šv Kazimiero bažnyčios vidus:
Dieviška šviesa 0
Toliau bus pilies ir vaizdų nuo jos nutraukos, taigi nieko nekomentuosiu Bet tai bus antroje dalyje, nes tadux programa vėl rašo 'Failed', 'Failed', 'Failed'..
Ir šiaip įkelia gal tik 2/3 nuotraukųPaskutinis taisė spirit; 2006.09.02, 13:08.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDėkui už kelionę, įdomu buvo pasižvalgyti po nematytas vietas
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąBeje, ar tik ne tave aš tadien mačiau su 'žvėrimi' rankoje maždaug api 18:30-18:40 klūpantį prie gedimino bokšto info lentelės?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Super kadras Na jei nemastysi apie nuokrypį į kairę
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Nežinau ar tai temai tinka šios nuotraukos...
Sluškų rūmai:
Į Antakalnio pusę orientuotas pagrindinis(jei neklystu) fasadas
Šis iš upės pusės
Rūmų vaizdas, kaip ir aplinkos (ypač tokiu metų laiku ir oru) labai nekoks...
Pastatas naudojamas, bet būklė turbūt labai bloga. Važiuojant Kosciuškos gatve, atrodo, kad dalis patalpų apleistos ir nenaudojamos. Reikės gal kada saulėtą dieną pašniukštinėti aplinkui.Jei gerai pamenu, tai jis dar ATR (Respublikos)laikais buvo nuniokotas. Apie projektą ES finansavimui gauti, pastaruoju metu negirdėjau.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąKažkur Vilniuje.
Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment