Grįžę į centrą nusprendėme užsukti į Klaipėdos viešbučio restorana "XII". Bet kadangi mano fotoįrenginio atmintis neguminė, tai šios temos nuotraukos kokybe nepasižimės, taupumo sumetimais . O "K" ir "D" fotografuoti dar neatsibodo :
"D" . Matos, kad sudėjus stiklą šitas pastatas bus ispūdingas savo išvaizda:
Jau pradėtas dėti stiklas, tik per kopetėlių gausą nelabai galima ką nors įžiurėti:
Tikiuosi, kad nors virtualiai sudalyvavote susitikime . Tikiuosi patiko, nes man tai žiauriai patiko .Čia tikriausiai dar kartą reikėtu pasakyti Ačiū Wild_West
http://img47.imageshack.us/img47/7901/p30402595ij.jpg
O del sito grazuolio, tai manau, kad rekonstrukcijos jis jau nebesulauks. Jei pastatys nauja muzikini teatra, tai sitam turbut bus "ragas" Meras buvo prasitares, kad jau dabar juom domisi verslininkai.
Joa. Kai Lietuvoj lietus lyja - "vokiškoj' Klaipėdoj saulė šviečia. Beje, kaip tik 6tadieni ten buvau. Ir atspėkit kas buvo mano gidas(aš uostamiestį žinau neblogiau už savo miestą, bet kažką naujo vistiek sužinojau)?
Kas liečia mano nuotraukas šioje temoje. Tai aš neturiu labai daug laiko laisvo pastatosiom savaitėm , tai labai šaunu būtu jeigu (Pavyzdžiui John) sukurti tema apie Klaipėda, pasinaudojant mano nuotraukomis, SSP forume. Trumpai sakant leidžiu naudoti mano nuotraukas kaip kam patogiau
Aciu, Eziukai! What a wonderful birthday thread for Miestai, filled with great photos! Really excellent coverage of Klaipeda, and very nicely spaced.
It looks like you crammed a whole lot into that day-long trip to Klaipeda: you covered a lot of territory! You were in the Old Town and the New Town, you wandered through a part and quiet neighborhood streets, you spent time at the harbor and even took a ride on a car ferry!
Comment