hm, gal man savo foto kur kitur papostinau reikejo i sita tema ideti.
Kad ne, šita tema skirta vaizdams iš Europos Bokšto, o ta tema susitikimui
tuomet puse reiketu ikisti cionai bet bus ir ten gal gerai. Jei Europa bus atidaryta visiems, tai netruks nuotrauku. Galbut ateityje bus galima rengti meniskiausios nuotraukos konkursa is Europos boksto
Čia tipo gražu ar ne? Nes aš pvz. nelabai įsivaizduoju Vilniuj tokio vaizdelio. Aj, Europos aikštėj yra daug reklamų, bet jos šiek tiek estetiškiau išdėliotos
O šiaip... Toks vaizdelis įspūdingas, bet ne gražus
Cia aisku skonio reikalas, bet bent jau kazka tokio kaip Londono Piccadilly Circus Vilnius kokiam naujamiesty galetu tureti. Tai tampa savotisku traukos centru toje pilkoje pastatu kasdienybeje.
Labai gražūs vaizdai, bet vis dėlto dar matosi daug visokių bjaurių pastatų alia bendrabučių ir pan. Be to, kaip pagyvintų upę nedidelės įlankėlės ir užutekiai su poilsio zonomis bei plaukiojantys nedideli laiveliai. Man asmeniškai tai būtų prioritetiniai projektai.
Labai gražūs vaizdai, bet vis dėlto dar matosi daug visokių bjaurių pastatų alia bendrabučių ir pan. Be to, kaip pagyvintų upę nedidelės įlankėlės ir užutekiai su poilsio zonomis bei plaukiojantys nedideli laiveliai. Man asmeniškai tai būtų prioritetiniai projektai.
Nors ir sutinku, kad tai būtų gražu, tačiau manau, kad Vilniuj pilnai tokį projektą įgyvendinti būtų neįmanoma ir kad geriau nedarkyti miesto nebaigtomis idėjomis.
Grazios Vilniaus nuotraukos
Gera apzvalgos aikstele nuo Europos virsaus, tik mano akimis biskuti nera dekinga, darant nuotraukas per ta stikla, visokie seseliai, ranku nuciupinejimai lenda ten kur ju tikrai nereikia
Comment