Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatas, kurį galėtų nugriauti
Collapse
X
-
manęs neapleidžia įniršis šiam objektui:
(c) Edd
mano nuomone padarė didesnę žalą Vln centrui labiau negu visi dangoraižiai kartu paėmus. ir labai viliuosi kad kažkada miestas bus turtingas , susirūpins įvaizdžiu ir nušnios tą nesamonę. ir visų pirma ne dėl ekstremaliai primityvios architektūros, bet dėl urbanistinio vandalizmo.
neramina tai kad autoriaus negerb. arch. Songailos taikiklyje yra dar keletas Vilniaus centro vietų.Paskutinis taisė toshas; 2007.04.29, 15:07.
Comment
-
Parašė John
As buvau labai skeptiskas del sio projekto, bet pamazu savo nuomone pakeiciau... nera jis toks baisus ar zalingas, juolab, kad toje vietoje visvien nieko idomaus nebuvo, o ir aplinkiniai pastatati nera labai seni ar vertingi, juk tai pats senamiescio kampas.
tiesa ,tai nebėra "tikrasis" senamiestis, bet Naujamiestis ir ypač Gedimino prospektas nusipelnė ne ką mažiau pagarbos. štai nors ir daug kam negražūs 2 pastatai šalia Novotelio, bet tai tikrai puikūs (nesakau kad unikalūs..) tarpukario funkcionalizmo pastatai.
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąMan Novotelis labai patinka. Galėtų kur nors Kaune stovėtiParašas :)
Comment
-
Kad Novotelio blizgancios skardos gumbas labai ne vietoj. Pigiausiom priemonem padidino plota tik. Jei nebutu sito, issisprestu ta problema.
O del Vyroko riestainio namo, idomu projekto vystytojam ir kitiem dalyvavusiem reikale jo apdaila patinka?...Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
kam cia nepatinka sporto rumai ? a a ... problemu ieskot
nzn man tai asmeniskai jie labai patinka ir jei daryciau ju restauracija, tai pakeisciau nebent stiklus, pavalyciau betona, ir svarbiausia visas siknarankiu peckeliones nuvalyciau ... na ir dar aplinka reiketu sutvarkyti ...
dar kas patinka tai tas medinis panelis tik iejus ... ir siaip palikciau senus baldus ... na gal tik biski ju dizaina pakeisti reiktu ir atnaujinti medziagas, bet palikciau ta pati ju bendra vaizda ...
man labai patinka suomiai del to, kad jie sugeba issaugoti viska pradedant senu pastatu sviestuvais ir baigiant baldais ! aisq tik tu pastatu kur reikia issaugoti ...
Comment
-
Parašė anaiptol Rodyti pranešimą'nedostrojų' Vilniuje Konstitucijos prospekte, netoli Moksleivių rūmų. košmaras kažkoks.
Comment
Comment