Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąGražu, gražu... Tik ne „apskrities merija“ o apskrities policijos komisariatas.
ir kurioje vietoje šitas pastatas?:
_____
Comment
-
O aš klausimą turiu: su dviračiu ar su kojytėmis ?
O šiaip puikios foto iš mano miesto. Dėkui
Beje pastatas kairėje, kuris vos matomas ir užstojamas medžių man žiauriai gražus. Ypač jo įėjimas, kurį medžiai užstoja. Tikėkimės ir jis sulauks savo restauravimo dienos ir būtų tokia pavyzdinga vieta Kaune, kaip riekia tvarkytis...
Paskutinis taisė fredis; 2012.10.01, 09:14.You've got one life! Live it!
Comment
-
Pirmiausia, labai gražios nuotraukos!
Toliau, iš mūsų perspektyvos žiūrint, nemažai iš mūsų Kaunas atrodo apleistas ir apgriuvęs, tačiau... Pažįstu vieną pensijinio amžiaus kanadietį. Jis dirbo diplomatu Europoje (Liuksemburge ir JK atrodo). Jis šiuo metu rašo knygą anglų kalba apie Lietuvą ir jos istoriją. Šiek tiek nustebau sužinojęs, kad jam pats įdomiausias miestas Lietuvoje būtent yra Kaunas. Ypač jo architektūra.Paskutinis taisė bebop; 2012.10.01, 21:46.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO aš klausimą turiu: su dviračiu ar su kojytėmis ?
O šiaip puikios foto iš mano miesto. Dėkui
Beje pastatas kairėje, kuris vos matomas ir užstojamas medžių man žiauriai gražus. Ypač jo įėjimas, kurį medžiai užstoja. Tikėkimės ir jis sulauks savo restauravimo dienos ir būtų tokia pavyzdinga vieta Kaune, kaip riekia tvarkytis...
Atvaizdas
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPatiko Lettered Kaunas?
_____
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąPažįstu vieną pensijinio amžiaus kanadietį. Jis dirbo diplomatu Europoje (Liuksemburge ir JK atrodo). Jis šiuo metu rašo knygą anglų kalba apie Lietuvą ir jos istoriją. Šiek tiek nustebau sužinojęs, kad jam pats įdomiausias miestas Lietuvoje būtent yra Kaunas. Ypač jo architektūra.
O fotosesija labai nekukli, turbut retas forumietis yra tokio dydzio padaresPaskutinis taisė Gator; 2012.10.01, 23:50.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąIr kuo cia nustebti, nebent esi sostines ponas
Aišku, kiekvienam pagal skonį
P.S. Nelabai vertinu aš ir Vilniaus. Centras visas grafičiais išpaišytas, fasadai apšiurę, dviračių takų realizacija apgailėtina, meras tik viešaisiais ryšiais užsiima ir t.t. Bet vis tiek būklė šiek tiek geresnė nei Kauno. Šiaip Vilnius labiausiai patinka dėl savo kompaktiškumo. Bet šiaip trūkumų nemažai turi.Paskutinis taisė bebop; 2012.10.02, 00:17.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąGal ir ponas, o gal ir ne. Ne man vertinti. Bet dar vienas pažįstamas škotas atvykęs į Kauną jau pirmą valandą iš jo skuodė lauk Pasišklykštėjęs buvo. Ir šiaip asmeniškai man Kaunas nelabai prie širdies. Niūrokas ir šiek tiek apšiūręs. Nuvykti ir po muziejus palakstyt trumpam tinka, bet gyventi jame nenorėčiau.
Aišku, kiekvienam pagal skonį
P.S. Nelabai vertinu aš ir Vilniaus. Centras visas grafičiais išpaišytas, fasadai apšiurę, dviračių takų realizacija apgailėtina, meras tik viešaisiais ryšiais užsiima ir t.t. Bet vis tiek būklė šiek tiek geresnė nei Kauno. Šiaip Vilnius labiausiai patinka dėl savo kompaktiškumo. Bet šiaip trūkumų nemažai turi.
Pats dirbu siek tiek prie turizmo Kaune ir bendras vaizdas tas, kad tikrai patinka miestas zmonems, kas penktas su kuriuo tenka dirbti sugrizta ir antram kartui.
Comment
-
Kaunas iš tikro labai gražus miestas. Bet lygiai taip pat ir apleistas. Tokios gerai išlikusios tarpukario architektūros nerasime netgi Vokietijoje, ten per karą viskas sugriauta. Kaune gi beveik viskas išlikę, tik baisiai apleista ir po truputį griūva. Jei būtų sutvarkyta, važiuotų žmonės ir iš tolimesnių kraštų būtent tos architektūros pažiūrėti.
Comment
Comment