Aš lyg ir ženklo ten nemačiau, kad eismas uždraustas. O ką ten negalima važiuoti su savo bolidu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąYra dar vienas keliukas nuo Zaliakalnio i Jonavos tarp Kalpoko ir Saukliu, bet ten tik su geru dzipu galima... ne su parketiniu...
Comment
-
2009 sausio 2 d. buvo saulėta ta proga, kad aš atvažiavau į Kauną
aplankiau naująjį mandarininį Vilijampolės tiltą:
liaudiškos stiliaus prakartėlę:
pasipiktinau tema "kur žiūri Kupčinskas" Kurpių gatvėje:
neišvengiamai nutraukiau Laisvės alėją:
Laisvės alėjos bromas:
eglutė nelabai patiko:
spurginė nedirbo
šiek tiek linksmesnio Kauno:
Grieštai draudžiama:
Vartai:
Biblioteka:
Atšypsokite:
Apie ką čia?:
Šėlsmas, tornado ir tiesiog biuras:
Raidės pabėgo:
raidės dar nepabėgo nebent rusiškos, spėju iš tuščio ploto:
Comment
-
http://foto.terpe.lt/inkelti/20090103/49hesas.jpg
O aš blogai pamenu, ar teisybė, kad seniau buvo galima nusileisti?
Ačiū už fotoI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Califunk Rodyti pranešimąKaip tik rytoj galvoju pasivaikščiot link tų vietų ;]
kai senukai dar tik kuresi, ta gatvele buvo pravaziuojama , kazkada turejau pirmaja savo masina - vw polo, tai esu ja nusileides. Veliau senukai isaugo ir prarijo gatveles apacia, praeita vasara nusileidau dviraciu, tiesa pasakius del smelio kiekio pacioje slaito papacioje sustojau ir nusivedziau dvirati pesciomis, kazkaip pagalvojau kad dantistes paslaugos dabar brangios, o kaulai irgi sunkiai gyjaפוניקולאַר
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąhttp://foto.terpe.lt/inkelti/20090103/49hesas.jpg
O aš blogai pamenu, ar teisybė, kad seniau buvo galima nusileisti?
Ačiū už foto
Comment
-
Ejom per laisve 17 valanda i ta rengini prie pilies tai miestas atrode kaip pasaka, laisves alejoje pusnys iki pusei . O gal kas tu nuotrauku ir lazeriu sou turit bo mano fotoparatas sugedo- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė anaiptol Rodyti pranešimą
Pirmoje foto tie metaliniai žiedai - tai kanalai, kuriuose sukasi turbinos. Juos ileidžia į vietą, pritvirtina, tada su tokiom tekinimo staklėm ištekina iki reikiamų matmenų. Pirmai, ar pirmom 2 renovuojamom turbinom tas kameras atgabenę buvo gabalais ir virino vietoje, bet paskui turėjo daug problemų dėl suvirinimo siūlės kokybės..
Antroje nuotraukoje - tos linijos rodo dugno reljefą toje vietoje. Kam tie iškilimai padaryti - nežinau, reiks paklausti pažystamo.Paskutinis taisė goolfietis; 2009.01.04, 20:05.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąEjom per laisve 17 valanda i ta rengini prie pilies tai miestas atrode kaip pasaka, laisves alejoje pusnys iki pusei . O gal kas tu nuotrauku ir lazeriu sou turit bo mano fotoparatas sugedo
Comment
-
Comment