yra apsaugos kioskelis einant iš akropolio pusės kiek prisimenu, bet apėjus iš kitos pusės nėra nieko
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
sa
Parašė Califunk Rodyti pranešimąnes pažystamiems savininkas leido paišyt graffiti viduj..
kažkaip įdomiai nuskambėjo...
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimą[/B]
kažkaip įdomiai nuskambėjo...
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNiekaip nesuprantu, kam ta perkuna iskele is senos vietos, ten prie pat perkunkiemo jis bent jau man asmeniskai geriau tiko..פוניקולאַר
Comment
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąPrašau, gerbiamoji, Tau ir kavinės "Pasaka" interjeras 1976 metais:
Comment
-
Labai dekoju ,gaila ,kad nezpalvuotos ,gal kas nors dar turite nuotrauku su Muzos restorano interjeru jis buvo toks fioletinins.As tai turiu dar pasakos nuotrauka spalvuota ,tik nemoku jos ideti tai galeciau jums i emeila atsiusti ir istatytumete tas kas mokate,mano.O jei dar kas turite tokiu pasakos nuotrauku idekite ,taip idomu man ta praeiti prisimint ,gaila ,kad toke nuostabe kavine paverte dabar jau nezinau kuo 100 batu parduotuviu toij lausvej ir skuduru.Mano mailas jei norite 1 pasakos spalvuotos nuotraukos zibuoklele@yahoo.com ,bet rasykit cia ir atsiusiu jums i maila.
Comment
Comment