Parašė tivoli
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNegi taip rūpi pranešimų skaičių padidint, kad dedi po porą nuotraukų į žinutę?
Teisingai daro, kad nedaug nuotraukų į 1 pranešimą deda. Nieko nėra kvailiau nei keliasdešimt nuotraukų į pranešimą dėti, po to atsibosta laukti kol visos atsidarys ar po kelis kart refrešinti poslapį nes nevisos pasikrauna.Paskutinis taisė Svecias; 2007.07.05, 17:15.Parašas :)
Comment
-
Visuomet įdomu pamatyti miestus kito žmogaus akimis
Labiausiai patiko šios foto, senoviškos tokios:
http://i145.photobucket.com/albums/r...a/DSCF0678.jpg
http://i145.photobucket.com/albums/r...a/DSCF0713.jpg
O šiaip, tos peckelionės tai jau nervina ... turbūt mamos vaikams piešimo popieriaus nenuperka*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Paskutinė tai ir man patinka tokią, savo, į grafitti temą patalpinau. Na, o kitos tai nevertos dėmesio, pagal mane Bet, dėl skonio, nepasiginčysi*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Truputį nukrypstant nuo temos tai Kaune nėra gražių grafitti, arba aš nežinau kur prieš keletą metų kažką gražaus mačiau prie Nemuno, ties Karaliaus Mindaugo pr. Apskritai, senamiesty bet koks grafitti nėra tinkamas, nebent ant totaliai apleistų pastatų, o šiaip grafitti gražu ant funkcionalistinių pastatų (ypač sovietmečio ) pramoninėse teritorijose, požeminėse perėjose, ant senų traukinių, etc
Comment
-
Praeitos savaitės trečiadienį buvau išėjęs pasivaikščioti tad pamatysit kuom alsavo Kaunas pireš Valstybės dieną, prieš ateinant didžiosioms liutims.
Generalinė repeticija.
Istorinė kronika Balio Sruogos "Kazimieras Sapiega"
Kitoje pilies pusėje buvo statoma scena VI tarptautiniui festivaliui "Operetė Kauno pilyje"
Manau nesunku įsivaizduoti ką pridarė lietus.
Labai buvo gaila, kad patingėjau pasiimti televyką.
Comment
-
inz1K
Parašė Giedra70Praeitos savaitės trečiadienį buvau išėjęs pasivaikščioti tad pamatysit kuom alsavo Kaunas pireš Valstybės dieną, prieš ateinant didžiosioms liutims.
Comment
-
Comment