Parašė Maištininkė
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Mano eksvidurinė mokykla visa aptverta dygliuota iš armatūros suvirinta tvora, o jos kieme ant asfalto įrengta vielinio tinklo tvora aptverta krepšinio aikštelė primena juodukų krepšinio aikštelę Niujorke, Bronkse ...
Ir dabar tai yra viena iš "prestižinių" Kauno gimnazijų ...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Pati aikštelė gal ir nieko. Aš turiu omeny pačią aplinką - spygliuotos tvoros, spynos - tikras getas.
Aš suprantu, kad šiais laikais mokyklos turi saugotis nuo visokių atmorozkų, narkotikų pardavėjų ir t.t. - bet mokyklos įvaidzis darosi panašesnis į Pravieniškių koloniją, o ne gimnaziją ...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPati aikštelė gal ir nieko. Aš turiu omeny pačią aplinką - spygliuotos tvoros, spynos - tikras getas.
Aš suprantu, kad šiais laikais mokyklos turi saugotis nuo visokių atmorozkų, narkotikų pardavėjų ir t.t. - bet mokyklos įvaidzis darosi panašesnis į Pravieniškių koloniją, o ne gimnaziją ...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO ka tu siulai? Jeigu nebutu tu tvoru, tai aikstele suniokotu, o krepsius isvogtu per pacia pirma nakti po to kai tik butu irengta ta aikstele, kad ir prie kurios mokyklos ji bebutu.
Comment
-
Laisvės monstriuko panoramos
Kopiant į viršų.
Soboras
Ydomu gyventi su tokiais gigantiškais langais
Štai tokia padėtis pastato viduje
Link senamiesčio, sory dėl kokybės.
Vaizdas į Nemuno salą
Kitas Kauno monstras
Vaizdas žemyn
Kelios šeip panoramos
Mano mėgiamiausia
Paskutinis taisė syle; 2006.10.15, 08:27.
Comment
-
wow. pats monolitas tai žiauriai baisus, bet panoramos iš jo... fantastiškos.
bet kad ir kaip gražu būtų iš jo žiūrint, aš vis tiek manau kad protingiausia būtų ieškot išeities jį nugriaut. visiškai nesiklijuoja jis į bendrą vaizdą. bėdą ta, kad jis kaip koks smegėnų vėžys, kurio praktiškai nepašalinsi.
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąNuo Parodos g.
Comment
-
Kauno vaizdai
Sveiki, cia mano pirmas parasymas i sia svetaine. Pasiziurejau i sias nuotraukas ir net silta ant sirdies paliko, kaip viskas artima ir miela. O is kitos puses, "besibastant" jau ilgokai po pasauli, palyginus siuos Kauno vaizdus su kitu saliu miestais (zinau, kad nesazininga, nes mes vis tik dar tik ant koju statomes), ispudis niurokas: daug pilku ar aptriususiu namu, pasigendu kazi kaip zalumos mieste .
Atsiprasau uz pastabas. Nuotraukos visu puikios ir man ypac malonu i jas ziureti, nes ilgai nebuvau gimtajame mieste.
Comment
Comment